Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA GUANYA 6 A 2 AL BENIMACLET
EL SILLA GUANYA 6 A 2 AL BENIMACLET
26/03/2012
EL SILLA GUANYA 6 A 2 AL BENIMACLET
El Silla C, format per xiquets, queda campió de 2a Provincial
Silla 12
Alzira-Silla 1
Silla 2
Silla 5
Silla 9

El Silla no defrauda aquesta setmana i continua líder quan falta l'última ronda contra Mislata.  En un altre ple històric del casal, guanya a l'imprevisible equip del barri de Benimaclet de València. Una altra vesprada de bon escacs. Van començar les partides a les 17 hores i a mesura que transcorria la vesprada el marcador augmentava per al Silla fins a arribar al 4 a 1. Més tard es va arrodonir el marcador fins al 6 a 2 final.

Van guanyar pel Silla, Kiril Badev,  Slobodan Kovasevic, Marcos García i Roberto Gimeno, taules de Daniel Navarro, Antonio Granero, José Antonio Clement i José Vicente Pallardo. El Club de Mislata guanya a casa de l'Elx i queda segon.  L'última ronda enfronta el Silla al Mislata. Un empat o una victòria donaria als sillers el títol de campions de la Comunitat Valenciana, sens dubte seria un dels èxits més grans d'aquest club que va començar el 1962.

D'altra banda, el Silla B va arrasar el Xàtiva. Els jugadors van donar el millor de si. Fruit d'aquesta entrega i lluita la reflexa el marcador final amb un 5,5 a 2,5 que col·loca els nostres locals en quarts de la Segona Divisió Autonòmica. Van guanyar pel Silla B, Pepe Folch, Juan José Espinosa, Carmelo Navarro, Sergio Rodríguez  i José Javier Rubio, taules d'Ernesto Pradas. La setmana que ve jugaran a casa de l'Alberic.

El Silla C ha aconseguit un èxit sense precedents en els escacs valencians, un equip format per xiquets va guanyar a la capital de la Ribera.  L'equip d'Alzira va presentar un dur equip amb jugadors adults i majors de 16 anys, experimentats jugadors que res van poder fer davant dels de Silla. La trobada va començar a les 16.30 h i prompte el xicotet Marc, que té 8 anys, estrenyia el rival en una preparació especifica per a aquesta partida.

Marc va jugar de manera magistral i va donar mat al seu rival que el doblava en edat.  Adrián Alfaro aconseguia un merescut empat i es van col·locar 1,5 a 0,5. La trobada es va complicar molt quan va perdre Quico Simeón, però en la taula 1 es trobava  Adrián Costa, que va donar una lliçó de com es juga als escacs. El rival de prop de 40 anys i una experiència de més de 25 anys en els escacs, es va rendir davant de la força d'Adrián, una força brutal conseqüència d'un càlcul mental propi d'un xiquet prodigi.

Van guanyar 2,5 a 1,5. És molt impactant la progressió d'aquests xiquets. Al principi de la temporada el director de l'Escola va reunir pares i alumnes. En la reunió es va comentar que els xiquets participaven en una categoria d'adults majoritàriament i que possiblement quedaren els últims i que el torneig era per a aprendre de les derrotes. Però la sorpresa ha sigut tremenda:  la grandesa de l'esport és que tot és possible i el Silla C ha quedat campió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167