Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA ES COL•LOCA LÍDER DE DIVISIÓ D'HONOR A FALTA DE 3 RONDES
EL SILLA ES COL•LOCA LÍDER DE DIVISIÓ D'HONOR A FALTA DE 3 RONDES
07/03/2012
EL SILLA ES COL•LOCA LÍDER DE DIVISIÓ D'HONOR A FALTA DE 3 RONDES
L'equip d'escacs guanya a Quart 7,5 a 0,5
ajedrez ronda 8
IMG_1943
IMG_1946
IMG_1948

Gran vesprada d'escacs a Silla, el dissabte passat. El primer equip de Silla jugava contra l'equip de Quart de Poblet, un equip que es troba en els últims llocs de la classificació. Una vesprada màgica en què van arribar els punts fins al 7 a 0 que reflectia el marcador. Quedava en joc el primer tauler del Silla, Daniel Navarro, jugador cadet que està fent una magnífica temporada. La partida va ser molt difícil i igualada, va acabar en taules i es va aconseguir una golejada històrica; van guanyar 7,5 a 0,5.

Guanyaren pel Silla: Jordà Ivanov, Antonio Clement, José Vicente Pallardo, Slobodan Kovasevic, Marcos García Ramos, Roberto Gimeno i Vicente Calvo, taules de Daniel Navarro. La jornada va ser molt bona per al Silla. D'altra banda, l'Elx líder rebia la visita de l'Huracà de Manises, el qual va guanyar per un just 4,5 a 3,5 i col·locà el Silla al capdavant de la classificació a falta de 3 jornades, classificació històrica. La setmana següent jugaren a casa de l'Huracà Manises, una difícil trobada que si es guanya tindran molt prop el títol de campions autonòmics.

 

El Silla B igual que el A, guanyava i convencia. El marcador va acabar en un 6 a 2 contra l'equip de l'Enroc de Castelló de Rugat. Igual que el primer equip, els punts i les taules queien del costat dels de Silla. Molt bona partida d'Ernesto Pradas que s'estrena amb una bona victòria.  Van guanyar pel Silla: Ernesto Pradas, Carmelo Navarro, José Miguel Vila i Sergio Rodríguez. Van empatar Ignasi Saragossa, Jaime Benedito, Pepe Folch i Juan José Espinosa. Aquesta victòria col·loca el Silla B en una bona posició i assegura la seua permanència en categoria autonòmica. La  setmana que ve jugaran contra el filial del Gandia, un dur rival.

 

El Silla C, castigat per les baixes amb motiu de la cavalcada fallera de Silla, va viatjar amb només 3 jugadors de l'Escola. El destí va fer que l'equip filial del Benigànim també jugara amb 3 pels mateixos motius. Es va lluitar molt en el tauler i es va aconseguir un empat a 1,5. Va guanyar pel Silla: Adrián Alfaro i taules de Marc Carbonell. Va perdre Adrián Costa, que totalitzava fins a aquesta ronda 6 partides guanyades de 6 jugades. Aquest resultat en categoria provincial els col·loca els segons, a falta de dues rondes. Els queda Torrent i l'últim dia Alzira D. En el cas de guanyar les dues trobades, quedarien campions provincials i jugarien amb xiquets de l'Escola.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167