Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ELS ESCACS DE SILLA CONTINUA COLLINT ÈXITS
ELS ESCACS DE SILLA CONTINUA COLLINT ÈXITS
05/03/2012
ELS ESCACS DE SILLA CONTINUA COLLINT ÈXITS
Daniel Navarro, campió provincial sub-18, i Marc Carbonell, 3r provincial en sub-8

El club de Silla d'escacs ha aconseguit bons resultats en els campionats provincials de diverses categories que es van disputar ahir diumenge.  Daniel Navarro, jugador de Sant Vicent del Raspeig que milita en les files del Silla, és el primer tauler del club i ha obtingut en la categoria sub-18 provincial d'Alacant un resultat impressionant. Va guanyar les 7 partides disputades en un històric resultat, va quedar campió Sub-18 d'Alacant i va obtindre plaça per a l'Autonòmic que se celebra a Alacant la setmana que ve.

En categoria sub-8, Marc Carbonell, amb només 7 anys, va aconseguir un merescut 3r lloc en un campionat molt dur ja que el guanyador Paco Cubells és l'actual campió d'Espanya de la categoria. Marc obté plaça per a jugar la setmana que ve a Alacant la final Autonòmica. Marc porta en l'escola de Silla des dels 5 anys i s'ha convertit, a la seua curta edat, en un dels millors jugadors d'Espanya i un puntal en l'equip de Silla de categoria provincial.

La setmana que ve, en concret diumenge, es jugarà a Alacant la final autonòmica, molta sort per a Daniel Navarro i per a Marc, a veure si ens donen una altra alegria i aconsegueixen la classificació per a jugar el Campionat d'Espanya a Salina.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167