Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'ESCACS DE SILLA VA VÉNCER L'ALACANT PER UN CLAR 5,5 A 2,5
L'ESCACS DE SILLA VA VÉNCER L'ALACANT PER UN CLAR 5,5 A 2,5
27/02/2012
L'ESCACS DE SILLA VA VÉNCER L'ALACANT PER UN CLAR 5,5 A 2,5
Va aconseguir guanyar a les tres províncies de la Comunitat Valenciana
IMG_1929
DSCF1823
DSCF1824
IMG_1928

Un Silla convençut de la victòria es presenta a la capital d'Alacant amb ganes de mantindre el segon lloc esperant que l'Elx perdera, que és l'equip rival per al títol de lliga. Va començar la trobada a les 17.00h i a les dues hores el marcador reflectia l’1 a 1. La vesprada avançava i van començar a arribar els triomfs per al Silla.

El marcador es col·loca 4 a 1 per al Silla. El jove Daniel Navarro, de 16 anys, el primer tauler del club, té avantatge decisiu que materialitza en una gran combinació i li dóna el triomf provisional per 5 a 1. Les dues partides restants van acabar amb una derrota i unes taules, així es va arribar als 5,5 punts. Van guanyar pel Silla: Daniel Navarro, Antonio Granero, José Antonio Clement, José Vicente Pallardo i Vicente Calvo, taules de Marcos García.

Aquest triomf és gràcies al treball del club i la unió de tots els integrants que fan història guanyant en una altra capital de província igual que van fer a  Castelló. La setmana que ve es rep la visita del Quart de Poblet i cal estar pendent de la trobada Elx - Huracà, si guanya l'Huracà, el Silla seria líder.

El Silla B va estar a Benimodo infestat de baixes i amb els xiquets de l’EME en els últims taulers. Mala fortuna en algunes partides. El menut Quico Simeón, que tenia en la seua mà la jugada guanyadora, no va veure una senzilla jugada i, després de més de 3 hores, va perdre la partida. El resultat final reflecteix la mala vesprada del Silla: 7 a 1, amb només dues taules de Jaime Benedito i Juan José Espinosa. La classificació està ajustada perquè el Silla està a 2 punts de l'ascens i a 4 del descens. La setmana que ve els visita l'equip de l'Enroc de la localitat de Castelló de Rugat.

El Silla C es va imposar al Cercle Mercantil de Castelló C per 4 a 0. L'equip de Silla va estar format per Adrián Alfaro, Marc Carbonell, José Calabuig i José García Molina. L'equip de Castelló no va aparéixer i guanyen en tots els taulers. La setmana que ve viatjaran a Benigànim.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167