Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL SILLA ES VA IMPOSAR 4,5 A 3,5 A L'ALZIRA
EL SILLA ES VA IMPOSAR 4,5 A 3,5 A L'ALZIRA
21/02/2012
EL SILLA ES VA IMPOSAR 4,5 A 3,5 A L'ALZIRA
D'aquesta manera es col•loca en segona posició
IMG_1874
IMG_1857
IMG_1862
IMG_1864
IMG_1867

Gran vesprada d’escacs dissabte a Silla. El Casal Jove es va omplir d’aficionats per presenciar la trobada més esperada de la lliga; el campió de l’any passat, l’Alzira, arribava a Silla amb ganes de guanyar, però el Silla, en una trobada molt emocionant, va guanyar el matx per la mínima en un ajustat 4,5 a 3,5. Aquest resultat els col·loca provisionalment en el segon lloc, davant només de l’Elx, que els va guanyar fa 3 jornades.

La seu es va quedar xicoteta per a acollir tots els aficionats dels dos equips de Divisió d’Honor i els dos d’Autonòmica que van presenciar els millors escacs de la Comunitat Valenciana. La trobada era molt difícil i el Silla no podia perdre una altra trobada. Van estrényer molt els de la Ribera, i el marcador, després de més de 4 hores de joc, reflectia un 4 a 3 per al Silla. Quedava jugant en la primera taula la ferma promesa de 16 anys, Daniel Navarro, que juga en el tauler més alt de l’equip.

Daniel va anul·lar el joc al rival, va tancar el tauler i no va deixar cap opció de victòria. Després de prop de 100 moviments es van firmar les taules que els van donar aquesta important victòria. Van guanyar: Jordan Ivanov, José Antonio Clement, Slobodan Kovasevic, Marcos García Ramos i l’empat de Daniel Navarro. La setmana següent jugaran contra l’Alacant, equip de capital de província, una dura trobada que esperen guanyar.

 

El Silla B, igual que el primer equip de Silla, després de dues setmanes de derrota havia de guanyar. El rival era el colíder de la categoria, el Xeraco B. Animats per l’ambient del Casal Jove i les ganes de guanyar, aquesta setmana sí que van jugar a gran nivell i clarament es va guanyar per 5,5 a 2,5. Van guanyar pel Silla: Roberto Gimeno, Vicente Calvo, Ignacio Zaragoza, Pepe Folch, empats de Jaime Benedito, Juan José Espinosa i José Miguel Vila. Després d’aquest resultat es col·loquen colíders a l’expectativa d’encreuaments decisius, la setmana següent visitaren la pista del Benimodo, un dur equip al qual intentaran guanyar.

El Silla C, format amb els xiquets de l’escola, no dóna treva i va guanyar aquesta vegada per 4 a 0, aquesta vegada al Drac C de Sedaví. Aquest equip és un exemple per a l’esport. L’aposta perquè juguen els xiquets, la moral en veure que se senten animats, fa que visquen cada trobada com una final. La ratxa és impressionant i després de sis jornades no coneixen la derrota. Dissabte van guanyar: Adrián Costa, Quico Simeón, Adrián Alfaro i Marc Carbonell. Adrián Costa ha guanyat totes les partides; la seua ratxa, 6 de 6, és impressionant.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167