Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PERD A ELX
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PERD A ELX
06/02/2012
EL CLUB D'ESCACS DE SILLA PERD A ELX
Després de quasi 5 hores de joc, el marcador reflectia un 4 a 2 per a l'Elx
ESCACS ELX 2
ESCACS ELX 3
ESCACS ELX 4

El Club Escacs Silla 50 Aniversari, arriba a la Trobada d'Elx com a líder de la màxima divisió dels escacs valencians, però va perdre la primera trobada de la temporada contra l'equip alacantí per 4,5 a 3,5. La pressió del guanyador i la fortalesa dels jugadors de l'Elx van ser adversaris a qui no va poder superar l'equip siller.

Després d'una parada a Sant Vicent del Raspeig, l'equip va arribar a la sala de joc a les 16.30 hores. El partit va començar amb puntualitat i les partides pareixien favorables per al Silla, però a mesura que transcorria la vesprada el joc es va anar posant cada vegada més difícil i els punts van anar a favor de l'Elx.

Després de quasi 5 hores de joc, el marcador reflectia un 4 a 2 per a l'Elx. Va guanyar Antonio Granero, i va quedar només Kovasevic que va intentar guanyar. En no aconseguir-ho quedà empat, resultant el 4,5 a 3,5 al marcador. Van jugar pel Silla, Antonio Granero i José Antonio Clement, taules de Jordà Ivanov, Slobodan Kovasevic i Marcos García Ramos. Aquesta derrota no resta la il·lusió ja que el Silla té grans possibilitats de guanyar la lliga. Ara li toca recuperar-se de la derrota dissabte que ve contra el fort equip de l'Ateneu Marítim de València i contra el Campió del 2011, l'Alzira. Dos decisives trobades que, si els guanyaren podrien tornar al primer lloc.

El Silla B va disputar la seua trobada de ronda 4 contra el líder, el Benimaclet B. La vesprada va ser molt negativa perquè es jugaven en quedar líders en solitari, però no van jugar res bé. Van perdre una gran quantitat de partides. El marcador va ser clar i rotund 6,5 a 1,5 per al Benimaclet. Va guanyar pel Silla, Sergio Rodríguez i taules d'Ernesto Pradas. La setmana que ve visitarà al Silla a casa l'Oliva B.

En categoria provincial segueix la bona ratxa. Contra tot pronòstic, el Silla C, amb els xiquets de l’EME, van superar a l'Escac i Mat de Torrent. Els xiquets de Silla continuen guanyant totes les rondes: el dissabte van guanyar 1 a 3 a domicili amb victòries d'Adrián Costa, Quico Simeón i Marc Carbonell. Els dos primers són els únics de tot el Club que porten les 4 partides disputades guanyades. La setmana pròxima jugaren a Silla contra el líder l'Alzira D, però passe el que passe l'escola de Silla està molt viva i amb un nivell d'escacs molt alt.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167