Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > PRESENTACIÓ OFICIAL DEL CLUB BÀSQUET SILLA
PRESENTACIÓ OFICIAL DEL CLUB BÀSQUET SILLA
31/01/2012
PRESENTACIÓ OFICIAL DEL CLUB BÀSQUET SILLA
El pavelló municipal de Silla acollirà dissabte 4 de febrer la presentació

El pavelló municipal de Silla acollirà dissabte que ve, dia 4 de febrer, la presentació del Club Bàsquet Silla per a la temporada 2011-2012. A les 16.00  hores està previst que comence l'acte amb la presentació dels equips de bàsquet. Després de les fotos oficials de cada equip (individuals i en conjunt), passaran a disputar-se diversos partits. Sobre les 17.45 hores es jugaran els partits de baby bàsquet entre tots els jugadors del club.

L'acte final de la presentació del club el tancarà, a les 19 hores, la disputa d'un partit de lliga sènior autonòmic entre el Club Bàsquet Silla i l'Alginet, 1r i 4t classificats, respectivament. El partit de lliga comptarà en el seu descans amb el sorteig de diversos regals.

Un dels patrocinadors del club, la fundació Eco-RAEE´S col·locarà, durant tota la vesprada, contenidors per al reciclatge de xicotets electrodomèstics. Amb la recollida i el reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics (mòbils, ordinadors, MP3, joguets amb piles, ràdios, etc.), el club vol contribuir, en la mesura que siga possible, amb el medi ambient i invitar a tot el món perquè deposite aquests aparells elèctrics en els contenidors.

En l’àmbit esportiu, cal destacar que en l'actualitat tres dels equips del Club Bàsquet de Silla són líders de la seua categoria en els corresponents grups: sènior masculí autonòmic, cadet masculí IR zonal i aleví mixt NP.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167