Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > VII CROSS INTERNACIONAL D'ATAPUERCA
VII CROSS INTERNACIONAL D'ATAPUERCA
15/11/2011
VII CROSS INTERNACIONAL D'ATAPUERCA
Presència i el debut del Club Atletisme Silla-Kelme en la VII Cross Internacional d'Atapuerca (Burgos)

Sens dubte, cal destacar la presència i el debut del Club Atletisme Silla-Kelme en la VII Cross Internacional d’Atapuerca (Burgos). Les nostres atletes més representatives a Atapuerca van ser Cristina García i Paula Espí, juvenil i júnior, respectivament. Cristina va ocupar la 5a posició i Paula la 27a en una carrera en què van destacar les atletes angleses.

El cross es va celebrar el passat13 de novembre al circuit del Parc Arqueològic i es va poder comptar amb la presència dels més destacats atletes nacionals de l’especialitat i participants d’altres països d’àmbit internacional. La prova de fet ha estat puntuada per la RFEA com la primera a nivell nacional.

A fi de promocionar els jaciments de la Serra d’Atapuerca, que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el dia 30 de novembre de l’any 2000, la Diputació Provincial de Burgos, a través de l’Institut Provincial per a l’Esport i Joventut, ha participat en l’organització de la VIII edició del CROSS D’ATAPUERCA.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167