Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > OFERTA ESPORTIVA DEL CLUB SIRENES
OFERTA ESPORTIVA DEL CLUB SIRENES
18/10/2011
OFERTA ESPORTIVA DEL CLUB SIRENES
Durant els mesos de novembre i desembre, pagant una sola mensualitat, s'ofereix la possibilitat de participar en els cursos

 L’Ajuntament de Silla i el club esportiu Sirenes han acordat treballar conjuntament en la promoció de la natació al municipi de Silla. A partir d’ara, hi ha l’oportunitat de gaudir d’un equip molt qualificat en la formació de les modalitats de salvament aquàtic i natació.

Durant els mesos de novembre i desembre, pagant una sola mensualitat, s’ofereix la possibilitat de participar en els cursos, conéixer l’organització del club i valorar la formació i l’atenció al públic.

L’organigrama esportiu del CD Sirenes està distribuït en tres àrees molt ben definides:

   L’escola de natació a partir dels tres anys d’edat. Un conjunt de nadadors/es que en un futur participaran en els diferents nivells i modalitats de competició. Amb grups reduïts, i des de 2 dies a la setmana per als més menuts, els horaris són de dilluns a divendres des de les 17.30 hores, i dissabtes i diumenges des de les 10.00 hores.

   Grups de competició en les modalitats de salvament i natació indistintament, amb entrenaments de dilluns a dissabte i horari variable en funció del nivell i categoria de competició.

   Joves i adults que, per les seues circumstàncies personals, no poden accedir a la competició. Es tracta de joves i adults, entre els quals es troben els pares dels nadadors/es. S’ofereixen cursos d’aprenentatge i manteniment amb torns flexibles els dissabtes de vesprada i diumenges de matí.

Per a més informació, podeu acostar-vos a la piscina coberta de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, o els dissabtes al matí de 10 a 12 hores i preguntar per la Sra. Mari (tel. 615 49 09 79).

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167