Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL CLUB SIRENES S'INSTAL•LA A LA PISCINA COBERTA DE SILLA
EL CLUB SIRENES S'INSTAL•LA A LA PISCINA COBERTA DE SILLA
05/10/2011
EL CLUB SIRENES S'INSTAL•LA A LA PISCINA COBERTA DE SILLA
La piscina coberta de Silla acull des del dilluns, el Club de Natació Sirenes de Catarroja.

La piscina coberta de Silla acull des del dilluns, el Club de Natació Sirenes de Catarroja. Després dels problemes tècnics i de manteniment detectats a les instal·lacions aquàtiques de Catarroja, el Club Sirenes, a través del seu president Antonio Solero, es va posar en contacte amb l'alcalde Serafín Simeón per a barallar la possibilitat de traslladar-se al municipi de Silla.

Prèviament, el club havia iniciat una ronda per diverses piscines de la comarca perquè  pogueren albergar a tots els equips de competició del club. “Finalment es va decidir per Silla per les facilitats que li vam donar des del nostre Ajuntament i per l'horari flexible que li oferíem“, comenta Simeón.

“El fet de tindre al nostre municipi un club tan prestigiós com el Sirenes, afirma Serafí Simeón, obri les portes als xiquets i joves veïns de Silla que vulguen formar-se en l'esport de la natació  en un club de molta categoria que ha aconseguit entre els seus nadadors  primers premis, fins i tot, en l’àmbit europeu”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167