Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ESPECTACULAR ESTRENA DE LLIGA DEL SILLA CF
ESPECTACULAR ESTRENA DE LLIGA DEL SILLA CF
19/09/2011
ESPECTACULAR ESTRENA DE LLIGA DEL SILLA CF
El Silla CF es va enfrontar ahir diumenge al Castellar-Oliveral en l'estadi Vicent Morera de Silla guanyant 7 a 0 a l'equip visitant en el partit corresponent a la 1a Jornada de Lliga al Grup V de Primera Regional.
Foto1
ESCUT SILLA C.F. (II) 09-10

Millor no pogué començar la temporada per al Silla Club de Futbol que amb un espectacle de joc i gols, fins a 7, va fer gaudir de valent l’afició present al Vicent Morera. El conjunt que enguany dirigeix el tècnic siller, Manolo Castaño, exentrenador del Juvenil A de la pedrera, ja se n’anà al descans amb un marcador de 4-0 gràcies als gols de Petete i Oso al primer quart d’hora de partit i Adrián per partida doble.

Amb 3-0, el porter del Silla, Lucas, va detindre un penal i va evitar que el Castellar-Oliveral retallara diferències. A la segona part, el Silla no baixà el ritme i amb l’entrada al camp d’Iván, Machancoses i César continuà passant per damunt del rival fins a marcar Oso i Petete, aquest amb 2 gols més, un d’ells de xilena fent alçar el públic del Morera en peu. L’equip fou acomiadat amb forts aplaudiments i la il·lusió tornà al club i a l’afició sillera.

L’ ambient al Vicent Morera va ser excel·lent amb prop de 300 aficionats a la graderia. Presenciaren l’encontre l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, i el regidor d’Esports i Hisenda, Marcos Zaragozá.

Alineació Silla CF – Lucas, Carlos, Montoro, Vicent, Dufau, Carrasco, Aitor, Oso (César), Adrián (Iván), Petete i Javi Servando (Machancoses).

 

Gols: 1-0: Petete; 2-0: Oso; 3-0: Adrián; 4-0: Adrián. Descans. 5-0: Oso; 6-0: Petete; 7-0: Petete. Final. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167