Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Club Escacs Silla queda tercer en el Campionat d'Espanya
El Club Escacs Silla queda tercer en el Campionat d'Espanya
16/08/2011
El Club Escacs Silla queda tercer en el Campionat d'Espanya
Va acabar el Campionat d'Espanya d'Escacs celebrat en Totana del 10 al 14 d'Agost.
concurso ajedrez 2
concurso ajedrez 3
concurso ajedrez 4
concurso ajedrez 5


Va acabar el Campionat d'Espanya d'Escacs celebrat en Totana del 10 al 14 d'Agost. L'equip de Silla va aconseguir un merescut lloc en el torneig al vèncer  als forts equips de Dragonera (Mallorca), La Mercé (Huelva), Sant Viator (País Basc) i Collado Villalba (Madrid), empatant amb el Virgen de Atocha (Madrid) i perdent amb els seus amics del Mislata (València). El torneig va estar molt disputat donant-se un quàdruple empat al capdavant entre el Villalba 64, Virgen de Atocha, Almagro i Silla.  Es va recórrer al tercer desempat per a establir els 4 primers llocs, però la sort no acompanyà als de Silla i van quedar en el penùltim lloc dels empatats.

El Club Escacs Silla va arribar a l'última ronda com a líders, una sola victòria els atorgava el títol, en solitari, de campions d'Espanya i es va enfrontar al temible equip de Madrid, el Virgen de Atocha: el marcador final amb una victòria, una derrota i dues taules, els portà a un empat a 2 i a esperar la sort dels desempats. 

Cal destacar la bona actuació individual del jugador d'Alaquàs José Vicente Pallardo i del capità de l'equip José Antonio García qui comentà sobre l'actuació del seu equip: “Molt mèrit té el que ha fet el Silla, ja que l'equip ha participat com a Silla B. Aquest èxit aconseguit és el fruit d'un treball d'anys del Club que ens ha portat a participar quatre anys de forma consecutiva en el campionat d'Espanya. Sens dubte, l'any que ve tornarem a intentar-ho que serà l'any del nostre 50 aniversari. Des de 1962 no parem de mantindre la flama dels escacs viva en Silla. De fet, del 29 d'Agost al 4 de Setembre jugarem en Primera Divisió a  Sabadell.” 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167