Ajuntament de Silla

Els dies 24 i 25 de novembre es lliuren els IV Porrots Joves de Narrativa i es presenta el llibre dels relats de l’any anterior

Silla lliura aquests dimecres i dijous els premis del Porrot Jove de Primària, Secundària i Batxillerat i presenta el llibre que recull els relats guanyadors de l’any passat, el III Porrot Jove de Narrativa

El Porrot Jove de Narrativa és un premi literari que organitza la Regidoria de Normalització Lingüística en col·laboració amb tots els centres escolars del poble per promoure i difondre l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar del municipi.

 

Enguany han participat tots els col·legis i instituts de Silla presentant dues obres de cada classe de 6é de primària, 4t de l’ESO i 2n de batxillerat. En total s’han presentat 40 obres (18 de primària, 12 de secundària i 10 de batxillerat), les quals són les que ha avaluat el nostre Jurat: Llorenç Alapont, Lluís Martínez i Estefania Gómez.

 

Gràcies a la gran participació i acolliment que està tenint el Porrot, l’Agència de Promoció del Valencià ha hagut d’organitzar tres actes en dies i hores diferents.

 

El 24 de novembre, a les 10.30 h, es lliurarà el IV Porrot Jove de Narrativa de Primària al Centre Cultural Carmen Valero i es preveu que assistisca tot l’alumnat dels centres escolars de Silla de 6é de primària acompanyats pels seus professors i professores.

 

El 25 de novembre, a les 10.30 h, es lliurarà el IV Porrot Jove de Narrativa de Secundària i Batxillerat al Centre Cultural Carmen Valero i es preveu que assistisca tot l’alumnat de 4t de l’ESO i 2n de batxillerat junt amb el professorat.

 

Finalment, el 25 de novembre, a les 19.00 h, presentarem el llibre III Porrot Jove de Narrativa al Teatre de la Plaça que recull els treballs finalistes de l’any passat de primària, secundària i batxillerat, al qual només podrà assistir l’alumnat finalista junt amb dues persones per poder garantir l’aforament màxim del Teatre.

 

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, «El Porrot Jove de Narrativa és un projecte que cada any que passa es consolida més i es fa més gran. El primer any va començar en el lliurament dels premis a l’Espai Jove; el segon any va omplir el Carme Valero; el tercer any va superar la covid-19 i va ser un dels pocs projectes que vam poder dur endavant i, enguany hem hagut d’organitzar tres actes per poder donar cabuda a tot l’alumnat, ja que elles i ells són els protagonistes d’aquet Porrot.»

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23