Ajuntament de Silla

El vacunòdrom de La Nau tanca les seues portes

El vacunòdrom de La Nau tanca després de més de sis mesos d’activitat frenètica per a facilitar la vacunació massiva de la població de Silla. Aquesta serà l’última vesprada que s’immunitze la població en aquestes instal·lacions.

Per aquest motiu, la regidora de Salut Pública, Pilar Castaño, acompanyada de la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, ha volgut apropar-se aquest matí a La Nau per acomiadar-se del personal sanitari que han treballat durant els mesos que s’ha estés el procés d’immunització de la població.

Durant més de 150 dies, el personal sanitari format per metges, metgesses i personal d’infermeria, zeladors i administració del centre de salut de Silla han treballat dur en intenses jornades on s’han arribat a inocular més de 800 vacunes diàries.

Per aquest motiu, la regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Silla, Pilar Castaño, ha volgut agrair al personal treballador «Tot l’esforç que han realitzat des de l’inici de la pandèmia i, en especial, durant el procés d’immunització al nostre poble on, en poc més de 5 mesos, s’ha aconseguit inocular la vacuna a més del 80% de la població».

Per altra banda, la coordinadora d’infermeria del centre de Salut de Silla ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament de Silla per posar a la disposició del centre de Salut de Silla tot el equip humà i material que s’ha necessitat en aquests moments tan durs, alhora que ha volgut fer una menció especial a totes i tots els seus companys i companyes, des dels administratius fins als metges passant pels zeladors, infermers, TCAE… que, a pesar que les forces els fallaven, no s’han rendit mai.

Des de l’Ajuntament de Silla, també volem agrair a totes les persones que han participat en aquest exitós pla de vacunació, perquè cuidant-nos ens ajudem els uns als altres.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23