Ajuntament de Silla

Comencen les obres de construcció de l’aparcament públic de l’avinguda d’Alacant

Aquesta setmana han començat els treballs d’acondicionament del solar de 3000 metres quadrats situat al costat de La Nau per convertir-lo en un espai d’ús polivalent i aparcament públic de vehicles.
Després de realitzar les tasques de neteja del solar, i els treballs de desamiantat de les teulades de les construccions existents que s’han enderrocat, ara els treballs es centraran en l’asfaltat de la zona, la jardineria i la pintura viària.

Una vegada acabades les obres els veïns i veïnes de Silla podran gaudir d’una nova àrea d’aparcament per a 80 cotxes més 8 places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda que ofereix una alternativa d’aparcament segur i amb amplitud, a pocs metres d’alguns dels espais públics i establiments de restauració més transitats del poble.

La nova zona habilitada per a l’aparcament, comptarà amb dues eixides, una directa a l’avinguda d’Alacant, i una altra pel camí de la Torreta i s’aprofitarà aquesta intervenció per a implantar més zones verdes al voltant per tal d’aconseguir una millora paisatgística de l’entorn.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Silla continua treballant per a millorar l’aparcament al nucli urbà de Silla, alhora que crea un nou espai polivalent a l’aire lliure per poder portar a terme diferents activitats durant l’època estival.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23