Ajuntament de Silla

Comença el curs a Silla per a 2.721 escolars

El curs 2021-2022 ha començat hui, 8 de setembre, amb normalitat per als 2.721 alumnes matriculats en Infantil, Primària, ESO i Batxiller.

Així al CEIP Reis Catòlics, CEIP El Patí, CEIP Verge dels Desemparats, CEIP Sant Roc, CEIP Lluís Vives, CC Sagrada Família, IES Enric Valor i IES Sanchis Guarner han obert portes per a un total de 2721 alumnes. Per nivells, en Educació Infantil han tornat a les aules 459 menudes i menuts, mentre que a Educació Primària ha sigut 1.204 escolars i en l’ ESO han començat el curs 842 alumnes. Els alumnes que s’han matriculat a Batxillerat han sigut 216.

Inversió i manteniment de les infraestructures educatives

Durant el curs escolar es realitzen diverses labors de manteniment que s’intensifiquen durant els mesos d’estiu aprofitant l’absència de l’alumnat i professorat.

Així, en els col·legis públics del nostre poble s’han reparat les zones que ho precisaven i realitzat noves millores consensuades amb els directors dels centres. S’han realitzat reformes, com la pintura de diferents dependències dels centres educatius, revisió i reparació de portes i finestres i canvi de mobiliari, diferents reparacions elèctriques, manteniment de la jardineria, o neteja, entre altres inversions.

La tasca de gestió, tant de detecció de necessitats com coordinació de mitjans, ha estat realitzada per la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Silla en col·laboració amb l’enginyera municipal i l’aparelladora de l’Oficina Tècnica.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23