Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Normalització Lingüística > Actualitat > Nou curs d'acollida lingüística per a castellanoparlants
Nou curs d'acollida lingüística per a castellanoparlants
16/10/2017
Nou curs d'acollida lingüística per a castellanoparlants
matrícula del 23 al 26 d'octubre des de les 16:00 fins a les 20:00 a l'Escola de Persones Adultes de Silla.
cartell val definitiu

El proppassat 3 d’octubre es van incorporar a l’aprenentatge del valencià persones de distintes nacionalitats. D’Ucraïna, Bulgària i Cuba són algunes de les alumnes que s’han apuntat al «vaixell» del valencià. Tot i això, també es compta al curs amb persones de procedència andalusa i castellana que han decidit aprofundir el seu coneixement de la nostra llengua.


Com a conseqüència de la demanda, la Regidoria de Normalització Lingüística ha creat un nou grup, però aquest s’impartirà al matí. D’aquesta manera, a partir del novembre, es comptarà amb una nova aula d’ensenyament del valencià des del nivell inicial: els cursos s’impartiran dimarts i dijous a l’aula d’idiomes del Conservatori amb un total de tres hores setmanals. La regidora, Raquel Sánchez, ha declarat que «totes les persones que volen aprendre la nostra llengua, ara tenen l’oportunitat de començar a fer-ho des d’un nivell molt bàsic».


La matriculació d’aquest curs es portarà a terme entre els dies 23 i 26 d’octubre des de les 16:00 fins a les 20:00 a l’Escola de Persones Adultes de Silla. Vols començar a parlar valencià i aprendre a escriure’l? És el teu moment!

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167