Normalització Lingüística
davant
dret lingüístics darrere
Recursos valencià en Internet JQCV
Recursos de valencià en Internet Recursos

   
El Servei de Normalització Lingüística és el departament de l’Ajuntament que s’encarrega de promoure i facilitar que el valencià, com a llengua pròpia de Silla, es puga utilitzar amb total normalitat, tant al si de l’ajuntament com entre la ciutadania.

 

En aquest sentit, informa i orienta sobre com aprendre valencià, on es poden fer cursos de llengua, què és l’Espai per Aprendre Valencià de la Biblioteca Central, quins són els recursos que es poden trobar en Internet per aprendre i usar el valencià amb normalitat...

 

A més, d’una banda, participa en l’elaboració i modernització de la documentació administrativa; assessora i corregeix, si escau, els textos de l'administració i els textos dels llibrets de les falles, les associacions, els clubs esportius, els comerços...

 

I, d’una altra, assessora i informa sobre els exàmens de la JQCV i sobre les subvencions que convoca anualment la Generalitat Valenciana per al foment i ús del valencià.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167