Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Mireia García Rojas, una jove entrenadora sillense contra el Càncer
Mireia García Rojas, una jove entrenadora sillense contra el Càncer
21/04/2020
Mireia García Rojas, una jove entrenadora sillense contra el Càncer
Mireia és l'entrenadora de l'equip Dragon Boat Marina València BCS ACS. La seua joventut no li impedeix tindre una trajectòria espectacular. Ha estat entrenant durant el seu període de pràctiques a la Selecció Femenina de Piragüisme a Sevilla. Coordinadora i monitora del Club de Piragüisme de Silla durant 10 anys dirigint i entrenant diferents categories de competició: alevins, cadets, infantils.
2f413105-9aa4-4fb8-9f06-eed5125d8fa6
cb2da04f-608b-4caf-9ac2-774d0ae1e8d3
Mireia García
Actualment, se suma a la lluita contra el càncer com a directora esportiva i entrenadora, d'un equip compost per 45 dones supervivents de càncer de mama i altres tipus de càncer. Sota la seua direcció esportiva, el primer equip de Dragon Boat de València ha aconseguit moltes medalles en tan sols any i mig de trajectòria. Millor equip BCS d'Espanya de Dragon Boat 2018, Medalla de Bronze en l'IV Campionat d'Espanya 2019, Medalla d'Or en categoria BCS i trofeu de Bronze per Clubs en la I lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana 2019, Premi Pansa La Bola de la Generalitat Valenciana a l'Esport Inclusiu i Emergent… Mireia García dirigeix el somni de totes aquestes dones supervivents de Càncer, les "dragonas" de València, la meta de les quals és classificar-se en tots els campionats d'Espanya i perquè no, competir en campionats internacionals. Mireia García Rojas, és graduada en Ciències de l'Activitat Física i Esport. Màster en Readaptació i Rehabilitació Esportiva. Nivell 3 de Piragüisme i ara, entrenadora del primer equip de Dragon Boat de dones supervivents de Càncer de València. Una dona de Silla que ensenya valentament el lema del seu equip: “Sempre avance, forts, valents, imparables…”
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167