Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Participació del Club Atletisme Silla al campionat d'Espanya de cros per clubs
Participació del Club Atletisme Silla al campionat d'Espanya de cros per clubs
23/02/2020
Participació del Club Atletisme Silla al campionat d'Espanya de cros per clubs
Monte Valonsadero (SORIA) ha sigut l'escenari triat per a albergar el Campionat d'Espanya de Cros per Clubs. Alicia González va aconseguir una meritòria tercera posició en categoria cadet femenina.
Cadetes chicas en Soria
CADETES EN SORIA
EQUIPO MIXTO - SORIA
JUVENILES EN SORIA
NUESTROS REPRESENTANTES EN SORIA

Tots els clubs més representatius de la nostra geografia, prèviament classificats en els seus respectius Campionats Autonòmics, es van donar cita en aquest bell complex, per a disputar-se els llocs d'honor d'aquest campionat.

L'Atleta Alicia González va aconseguir la tercera posició d'una carrera en la qual participaven els 53 millors clubs de la península en la categoria Cadet. Aquest lloc, al costat de la bona carrera que van realitzar les seues companyes de club, Vanesa Castelló, Natalia Sanchez i Laura Vacas ha fet que el club s'alce amb una mes que meritòria 7a Posició.

A més de la categoria Cadet xiques, vam estar representats pels Cadets xics, (48é), Juvenils xics (29é) i relleu mixt, (31é) complint tots ells a molt bon nivell i deixant el pavelló atlètic de Silla en un lloc molt alt.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167