Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > FINALITZEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DE LA PISTA D'ATLETISME
FINALITZEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DE LA PISTA D'ATLETISME
14/06/2019
FINALITZEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DE LA PISTA D'ATLETISME
Divendres van finalitzar els treballs de retoping de la pista d'atletisme gràcies als quals es millora considerablement la infraestructura
pista_atletisme
pista_atletisme
pista_atletisme
pista_atletisme
pista_atletisme

Divendres passat van finalitzar les obres de millora a la pista d’atletisme ubicada al poliesportiu municipal. Aquesta intervenció, ha consistit en tirar en primer lloc la imprimació i després col·locar la resina i el cautxú.  Aquesta obra, que millora notablement la pista d’atletisme, ha comptat amb un pressupost de prop de 86.000 euros finançats íntegrament per la Diputació de València.

A més del retoping, s'ha aprofitat la intervenció per a condicionar una zona exclusiva per a la realització de llançament de pes, un exercici habitual per als esportistes que practiquen atletisme.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, s’ha mostrat orgullós de les millores realitzades i ha volgut destacar que “aquesta era intervenció necessària, ja que a Silla tenim la sort de tenir un equip d'atletisme de primera divisió i un club amb més de 400 membres. Els polítics, tenim l'obligació d'adoptar mesures que fomenten la pràctica de l'esport i l'estil de vida sa. A més cal tindre en compte que fa més de 25 anys que no es realitzava cap inversió en una instal·lació tan important com la pista d'atletisme”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167