Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Competicions del club atletisme silla al cap de setmana
Competicions del club atletisme silla al cap de setmana
12/01/2019
Competicions del club atletisme silla al cap de setmana
Cap de setmana ple d'activitats per als atletes del Club Atletisme de Silla que van participar en el Campionat Autonòmic Absolut de Clubs de Pista Coberta, als Cros d'Onda i Oriola, puntuables per al circuit autonòmic de cros, i a la Milla i 10K Ibercaja.
RELEVO 4X400 FEM.
ALICIA Y LAURA 1ª Y 2ª EN ONDA
MARIA GIL, 2ª en ONDA
NATALIA 1ª MILLA IBERCAJA
RELEVO 4X400 MASC.
VANESA 1ª en ORIHUELA

Campionat. Autonòmic Absolut de Clubs P. C.

 

Una vegada computats els resultats masculí i femení ocupem la 4a posició. La competició es va celebrar al Lluís Puig (València) el dissabte 12 de gener i, malgrat comptar amb algunes baixes, ens va deixar un bon sabor de boca.

 

Cros d’Onda

Alicia González va tornar a vèncer de nou, acompanyada en el podi de Laura Vacas que va ocupar la 2a plaça de la categoria Infantil.

 

María Gil va ocupar la segona plaça en categoria sub 23.

 

Mario Werther Asunción i Alex Morante van ocupar la 4a i 7a plaça en la categoria Juvenil. En Cadets, Yago Ferrandis i Marcos Luque 6é i 1r respectivament. En Júnior, Carla Luque va ser 4a i en categoria Cadet Carolina Valero i Marta Giralt 8a i 10a.

 

Cros d’Oriola

L'atleta cadet VANESA CASTELLÓ va pujar al més alt del pòdium.

 

Milla i 10K Ibercaja (València)

En la Milla Ibercaja Míriam Gregori i Natalia Martínez van ser les brillants vencedores de la categoria Absoluta i Infantil respectivament.

 

Cal apuntar que en el 10k van haver-hi 5 atletes del grup d'entrenament de Silla. David Gómez (31.56), Isabel Checa (34.30), Hernan Tello (37.07), Javi Ibañez (37.26) i Alain Cerveró (37.37)

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167