Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Fase final de la liga 2017/18
Fase final de la liga 2017/18
16/06/2018
Fase final de la liga 2017/18
El Club Atletisme Silla va disputar dissabte passat en les pistes d'atletisme del tram III del llit del riu Túria (València), la fase final de la Lliga per a evitar el descens. Els clubs que van disputar aquesta fase són: CA. Tenerife 1984, Oviedo Atletismo, S.G. Pontevedra, Hinaco Monzón, JA Sabadell, Ucam-Cartagena, C.A.Torrent i el nostre C.A. Silla.
LIGA 3ª JORNADA-1
El Club Atletisme Silla que a priori no podia comptar amb tot el seu potencial per a fer front a aquesta competició, gràcies a la seua àmplia plantilla va poder salvar la prova sense majors sobresalts i amb relativa tranquil•litat de principi a fi.

El segon lloc va deixar molt satisfetes a les atletes de Silla, ja que li permet seguir un any més, i són 17 (dels últims 18), en la 1ª Divisió de l'atletisme Nacional.

Destacar els 1º llocs de Carolina Expósito en 400 tanques, Belen Simarro a Altura, Elena Carcela en Disc i Isabel Checa en 3.000 m.l. Però sobretot la regularitat de les atletes en tota la competició.

La competició es va celebrar en les pistes d'atletisme del Tram III del riu Túria (València) i l'organització de la prova va ser a càrrec del C.A. Silla. Molts atletes de l'escola van voler estar ajudant a les seues companyes/us en l'organització el que va posar una nota de color en el transcurs de la prova.

La classificació final va ser la següent:

Oviedo Atletismo ----1r 
C.A. Silla --------------2n 
Hinaco Monzón ------3r 
S.G. Pontevedra -----4r 
C.A.Torrent ----------5é 
Ucam-Cartagena ----6é 
CA. Tenerife 1984 ---7é -----Descendeix
JA Sabadell ---------- 8é . -----Descendeix
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167