Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > 10K Ciutat de Silla Dupont
14/04/2018
10K Ciutat de Silla Dupont
Dissabte passat es va celebrar a Silla la V 10k SILLA DUPONT, pertanyent al circuit de l´Albufera que patrocina el Corte Inglés, i que està dins del calendari autonòmic de la FACV, ja que està homolagada per la RFEA.
VECEDOR 10K SILLA
SALIDA 10K SILLA 2018
VENCEDORA 10K SILLA 2018
ENTREGA TROFEOS
Aquests al•licients al costat de la magnífica ajuda de l'Ajuntament de Silla i de l'empresa Dupont, així com un nombrós grup de comerços locals, han fet que el Club Atletisme Silla, ajudat per més d'un centenar de voluntaris haja pogut traure avant l'esdeveniment esportiu mes multitudinari de la ciutat de Silla.
Prop de vuit-cents participants van omplir de color els carrers d'aquest bonic poble de l’Horta sud, abrigallats per una multitud de persones que es van donar cita al llarg del recorregut i especialment en una cuidada zona de meta, la qual cosa permetia animar als corredors sense obstaculitzar el pas dels mateixos.
El vencedor absolut de la prova ha sigut l'atleta del Crespo Runner, Salva Crespo, i la vencedora en categoria femenina, va ser Isabel Checa, atleta del club local, que a més va batre el rècord del circuit.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167