Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Presentació del Club Bàsquet Silla temporada 2017/2018
Presentació del Club Bàsquet Silla temporada 2017/2018
01/12/2017
Presentació del Club Bàsquet Silla temporada 2017/2018
El passat dia 25 de novembre va tenir lloc la presentació del Club Bàsquet Silla, en la qual es van donar a conèixer els jugadors que formen el club durant la temporada 2017/2018.
Alevín 2006
Alevín 2007
Alevín Femenino
Benjamín 2008
Benjamín 2009
Cadete
Infantil Amarillo
Infantil Negro
Junior
Prebenjamines
Senior A
Senior B
Grupal

A l'acte van assistir, en representació de l'Ajuntament de Silla, el regidor d'Esports Felipe García, al costat del regidor Serafín Simeón i l'alcalde Vicente Zaragozá. En l'actualitat hi ha en el club quasi 150 jugadors repartits en 12 equips en totes les categories i que participen en les competicions següents:

1 Equip de Prebenjamins (Partits amistosos i d'iniciació)

2 Equips Benjamins masculins (Lliga Intermunicipal del Consorci d’Esports de l´Horta)

1 Equip Benjamí femení (Lliga Intermunicipal del Consorci d’Esports de l´Horta)

1 Equip Aleví (Lliga Intermunicipal del Consorci d’Esports de l´Horta)

1 Equip Aleví (Campionat ANAR organitzat per FBCV)

1 Equip Infantil (Lliga Intermunicipal del Consorci d’Esports de l´Horta)

1 Equip Infantil (Campionat ANAR organitzat per FBCV)

1 Equip Cadet (Campionat ANAR organitzat per FBCV)

1 Equip Junior en Categoria 1a Zonal (Competició FBCV)

1 Equip Sènior A en Categoria Autonòmica (Competició FBCV)

1 Equip Sènior B en Categoria 1a Zonal (Competició*FBCV)

Durant l'esdeveniment es van sortejar entre els assistents diversos lots de productes, com motxilles, tovalloles, pilotes, borses d'esport, un xandall i dues entrades per a un partit del València Bàsquet.

El Club Bàsquet Silla compta amb un coordinador esportiu i 11 entrenadors d'equip (la majoria d'ells en possessió de titulació de nivell 1 i 2), un entrenador de tecnificació i 4 entrenadors ajudants que comencen la seua marxa en l'ensenyament d'aquest esport. El principal objectiu dels entrenadors és afermar l'esport del bàsquet entre els més xicotets i, en conseqüència, seguir ajudant al creixement del club.

A causa d'aquest creixement, fa algunes temporades es va haver d'adaptar una pista exterior al costat del pavelló municipal. També s'ha rebut recentment, per part de Conselleria d'Esports, l'autorització per a fer ús de les instal·lacions situades a l'interior del centre IES Enric Valor, veí al poliesportiu municipal.

El Club Bàsquet Silla té signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Silla, amb ajudes econòmiques i de col·laboració en projectes i esdeveniments esportius, així com d'ús d'instal·lacions esportives municipals. La Junta Directiva està presidida per Eduardo Carbonell i formada per Carlos Avançat (vicepresident), Carlos Marcos (tresorer), Francisco Mas (secretari), Javier Luz (coordinador esportiu) i els vocals Rosa Esteban, Sergio Gil, José Antón, Vicent Ventura, Ramón Rojas i Alberto Simó.

En finalitzar la presentació de tots els equips, va prendre la paraula el president del Club, Eduardo Carbonell, que va agrair als pares dels jugadors la confiança dipositada en el club. El regidor d'Esports va destacar el gran esforç i la gran labor que està fent la Junta Directiva per a contribuir a la difusió del Bàsquet a Silla.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va agrair la invitació a aquest acte i va felicitar el club pel seu creixement, així com per la labor que està duent a terme tota la Junta Directiva.

A continuació, i com a punt final de l'acte, es va disputar el partit de la Categoria Junior 1a Zonal entre el Club Bàsquet Silla i el Picanya Bàsquet, que es va celebrar davant un gran ambient i públic local, sobretot pares i xiquets de les categories inferiors.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167