Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Aitana Gastaldo, jove promesa del piragüisme de Silla
Aitana Gastaldo, jove promesa del piragüisme de Silla
21/09/2017
Aitana Gastaldo, jove promesa del piragüisme de Silla
La palista del Club Piragüisme Silla obté per segon any consecutiu la medalla d'Or en el VI Campionat d'Espanya de Rius i Travessies i II Copa d'Espanya de Marató
IMG_3516
IMG_3517
IMG_3518

Només té 16 anys i ja compta amb 10 medalles d’àmbit nacional en el món del piragüisme. Aitana Gastaldo és una jove de 16 anys de Silla i una promesa en aquest esport. De les 10 medalles d’àmbit nacional amb les quals compta, quatre d’elles van ser aconseguides en els seus anys com a infantil i les altres sis en els seus dos últims anys com a cadet.

En aquest any 2017 s’ha proclamat campiona d’Espanya en la modalitat de pista, en la modalitat de rius i travessies i en la modalitat de kayak de mar. A més a més, Gastaldo ha aconseguit la medalla de plata en la categoria de Dona Cadet del 81 Descens Internacional del Sella celebrat enguany.

Açò va ser tota una proesa per a l’esportista, ja que va superar les previsions, i també un èxit que va sorprendre als piragüistes experts en el recorregut.

La pròxima temporada s’inicia l’1 de novembre i Aitana té previst seguir entrenant i gaudint del piragüisme, però aquesta vegada en la categoria juvenil.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167