Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Preparant la 5a vesprada Interescolar de Bàsquet
Preparant la 5a vesprada Interescolar de Bàsquet
29/05/2017
Preparant la 5a vesprada Interescolar de Bàsquet
Durant les darreres setmanes, els monitors del Club han fet sessions a les escoles per acostar el bàsquet a la població escolar
Interescolar bàsquet 2017
Interescolar bàsquet 2017
Interescolar bàsquet 2017

El Club Bàsquet Silla organitza una nova edició del ja tradicional Interescolar de Bàsquet que tindrà lloc el pròxim divendres 2 de juny al pavelló del poliesportiu municipal.

Tots els centres educatius de Silla han participat en les sessions preparatòries i han aportat equips de les categories prebenjamines. Amb l'Interescolar, el Club de Bàsquet promou els hàbits saludables i  l'esport en equip entre la població escolar. Aquest tipus d’activitats interescolars afavoreixen les relacions entre l’alumnat dels diferents centres a través d’un esport col·lectiu com el bàsquet centrat en el joc en equip i en la cooperació. 


L’Interescolar se centra a motivar des de la diversió i l'oci a la pràctica del bàsquet. La recepció dels equips prebenjamins serà a les 16 hores del divendres i acabarà amb el lliurament de medalles a tots els participants. L’activitat comptarà amb la presència de la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, i el regidor d’Esports, Felipe García. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167