Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Èxit de l'equip femení del Club Piragüisme Silla a la Copa d'Espanya Joves Promeses
Èxit de l'equip femení del Club Piragüisme Silla a la Copa d'Espanya Joves Promeses
16/05/2017
Èxit de l'equip femení del Club Piragüisme Silla a la Copa d'Espanya Joves Promeses
La Regidoria d'Esports, encapçalada per Felipe García, felicita el Club Piragüisme de Silla pels resultats aconseguits a la Copa d'Espanya Joves Promeses.
Copa Espanya Joves Promeses 2017
Copa Espanya Joves Promeses 2017

El passat dissabte 13 de maig es va disputar la Copa d’Espanya Joves Promeses 2017 a Trasona, on el Club Piragüisme Silla va aconseguir molt bons resultats, especialment la participació femenina.

Per equips, les quatre palistes Carmen Martínez Valero, Qiu Liu HuiHui, Paula Peris Antequera i Aitana Gastaldo Ariza van conquistar la medalla d’or en la embarcació K-4, sobre una distància de 1.000 metres, realitzant un temps de 3 minuts 54 segons en la categoria cadet femení.

D’aquesta manera, les quatre esportistes de Silla repeteixen la victòria  aconseguida en la K-4 infantil de 2015 a nivell nacional. Individualment, Carmen Martínez Valero va rebre la medalla de bronze en K-1, en un final de prova molt renyit entre la segona, tercera i quarta palista.

Pel que fa a la participació masculina, el K-4 d’Alejandro i Adrián Durán Galera, Héctor Cantarero Casany i Jaime Villanueva Campos finalitzaren en la 7a posició en la semifinal i no aconseguiren classificar-se per a la final. Tampoc van aconseguir passar a la final de la K-2 la parella Jaime Villanueva Campos i Adrián Durán Galera, a pesar del seu esforç i bon temps.   

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167