Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Jornada Esportiva Interescolar, un projecte esportiu pel foment de l'esport
Jornada Esportiva Interescolar, un projecte esportiu pel foment de l'esport
16/05/2017
Jornada Esportiva Interescolar, un projecte esportiu pel foment de l'esport
El 19 de maig es realitzaran gran diversitat d'activitats físiques com són l'hoquei, el tenis, zumba, judo, d'habilitat i d'orientació.
Cartell Jornada Esportiva Interescolar

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Silla, encapçalada per Felipe García, organitza la I Jornada Esportiva Interescolar en col·laboració amb la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana i el Col·legi Sagrada Família de Silla.

Aquestes jornades esportives tindran lloc el pròxim divendres 19 de maig de 9.30 a 13 hores al poliesportiu municipal de Silla, en el camp de futbol  11 i en les instal·lacions esportives municipals del col·legi Sagrada Família de Silla. A l’activitat poden participar els alumnes de 5é i 6é de primària que han participat en activitats d’hoquei als col·legis de Silla.


Durant el matí, es realitzaran gran diversitat d’activitats físiques com són l’hoquei, el tenis, zumba, judo, d’habilitat i d’orientació.


Amb aquestes jornades, l’Ajuntament de Silla vol continuar fomentant la pràctica d’activitats físiques i els hàbits de vida saludable entre els xiquets i xiquetes de Silla, a través d’activitats esportives i lúdiques. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167