Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Bons resultats per l'atletisme de Silla
Bons resultats per l'atletisme de Silla
17/01/2017
Bons resultats per l'atletisme de Silla
La passada setmana es van disputar diferents campionats d'atletisme en què els atletes de Silla van tindre bons resultats en diverses categories
1
2
3
4
5
6

El Club Atletisme Silla va obtindre el 5é lloc al campionat d’Espanya de Cross per Clubs a la categoria de relleus amb un equip format per Cristina Sanz, Míriam Gregori, Reyes Prieto i Enrique Ríos.

Per altra banda, a Gandia es va disputar el Campionat Provincial de la categoria aleví, on els joves del Club Atletisme Silla van emular els passos dels atletes de categories superiors. Els atletes comencen a recollir els fruits del seu constant entrenament i esforç aconseguint 3 ors, 1 plata i 3 bronces. Els més destacats dels representants de Silla al campionat provincial de Gandia van ser:

Alber Pujada: 1r en 500 m.l. i 2n en 60 m.l.

Marc Domènech: 1r en 1.000 m.l. i 3r en altura

Alicia González: 1a en 1.000 m.l.

Hèctor Celda: 3r en 1.000 m.l.

José Guillermo: 3r en 500 m.l.

A més, Cristina Sáez i José Moreno també van tindre una bona actuació en les seues sèries de 500 m.l.

 

Pel que fa al Campionat Autonòmic de proves combinades, Aitana López va aconseguir un 3r lloc en una gran actuació, mentre que a les proves realitzades a la Nucia (Alacant) Alba Escribano (promesa) i Alicia González (aleví) van guanyar les seues proves. Francés Asunción (aleví) també va destacar amb un 7é lloc.   

 

Per acabar, volem destacar les actuacions de Ricardo Bayona que ha batut el record del club en la prova de pes amb una marca de 13 m 66 cm i del cadet Alex Morante que va acabar 8é a la Vall d’Uixó. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167