Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA ACONSEGUEIX "TRIPLET" EN EL TROFEU FEDERATIU DE TARDOR 2016 A ALBERIC
EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA ACONSEGUEIX "TRIPLET" EN EL TROFEU FEDERATIU DE TARDOR 2016 A ALBERIC
17/11/2016
EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC XEN SILLA ACONSEGUEIX "TRIPLET" EN EL TROFEU FEDERATIU DE TARDOR 2016 A ALBERIC
A l'esdeveniment van assistir 21 clubs de Patinatge Artístic de la Comunitat Valenciana
xen_patinatge
xen_patinatge
xen_patinatge
El dissabte 12 i diumenge 13 de Novembre, el Club de Patinatge Artístic “Xen Silla” va participar en el trofeu de Tardor 2016 de la Federació de Patinatge Artístic de la Comunitat Valenciana. Organitzat pel C.P.A. La Pobla de Vallbona, on van participar 315 patinadors.


El Club “Xen Silla” va participar amb 6 xiquetes i 1 xiquet, dels quals 3 xiquetes i 1 xiquet van passar de nivell, i 6 d'ells participaven per primera vegada en un trofeu federatiu. En la categoria nivell D es va aconseguir el somiat “TRIPLET”. Ariadna López Baixauli es va convertir en la Campiona del nivell D amb la seva excel·lent actuació.


Estel Matías García va aconseguir el brillant títol de Subcampiona del mateix nivell i Javier Hernández García va aconseguir l'esplèndida posició de tercer classificat. cal destacar així mateix magnífica actuació de Carmela García Muñoz que assistia per primera vegada i aconseguia la posició 12 de 49 participants. Així com, la genial actuació d'Alba Llopis Pérez que participava per primera vegada també i aconseguia la posició 18 de 49. En la categoria Nivell C, la nostra veterana Lucía Román Giner aconseguia la distingida posició 8 de 81 i la passada directa al Nivell B.


Destacar l'admirable actuació de Guadalupe Bayarri Arévalo que participava per primera vegada i aconseguia la sorprenent posició 43 de 81. Volem felicitar a Ariadna López Baixauli, Estel Matías García i Javier Hernández García per convertir-se en aquests moments en els millors patinadors de tota la Comunitat Valenciana, en la seva categoria.


També volem felicitar sobretot a la seva entrenadora Xenia Rollán Fernández per la seva professionalitat que només en el 2016 ha aconseguit 4 podis federatius amb les seves respectives passades de Nivell i una passada de Nivell directe.


Enhorabona a tots i a seguir treballant i deixant a Silla en un privilegiat lloc dins del món del patinatge. L'entrenadora Xenia Rollán Fernández va voler aprofitar l'ocasió per agrair a les seves entrenadores Charo Ramos d'Agustín i Andrea Calvo Settier per la seva formació en patinatge al llarg de 15 anys.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167