Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Conveni de col·laboració entre la Federació de Bàsquet de la CV i l'Ajuntament de Silla
Conveni de col·laboració entre la Federació de Bàsquet de la CV i l'Ajuntament de Silla
14/09/2016
Conveni de col·laboració entre la Federació de Bàsquet de la CV i l'Ajuntament de Silla
La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l'Ajuntament de Silla han signat un conveni de col·laboració per incorporar la localitat com a seu del Programa de Tecnificació 2016/2017.
DSC_0131
DSC_0183

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el president de la FBCV, Salvador Fabregat, han rubricat l'acord acompanyats del regidor d'Esports, Felipe García; el president del Club Bàsquet Silla, Eduardo Carbonell; el coordinador esportiu, Javier Luz, i la directiva de l'entitat Flavia Insulsa.

 

L'acord és un pas endavant en l'aposta per la formació dels joves esportistes, una labor que el Club Bàsquet Silla impulsa amb força en els últims anys amb la col·laboració del consistori de la localitat. Prova d'això és el creixement del nombre d'equips minibàsquet en els últims anys, fruit d'accions continuades de promoció del nostre esport, com el tradicional torneig escolar en el qual participen anualment els diferents col·legis del municipi. Ara, amb el Programa de Tecnificació, Silla es farà encara més visible com un dels llocs de referència per a tots aquells joves que comencen a gaudir del bàsquet en edats primerenques.

 

Durant la signatura del conveni, l'alcalde va enaltir el bon funcionament de l'entitat esportiva, va agrair als seus dirigents la dedicació al Club i va mostrar la seua total predisposició a donar suport, en la mesura de les possibilitats, a les activitats que es promoguen des del Club Bàsquet Silla, entre les quals es troba la decisió de convertir-se en seu oficial del Programa de Tecnificació 2016/2017.

 

Concretament Silla serà una de les seus d'Aleví 1, és a dir, de la generació de 2006. El pavelló municipal acollirà el proper 16 d'octubre les Jornades de Detecció i posteriorment els diferents entrenaments de tecnificació fins al mes de maig de 2017.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167