Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > 4a Quedada Triatlonera
4a Quedada Triatlonera
26/07/2016
4a Quedada Triatlonera
Prop de 35 persones van gaudir d'una jornada no competitiva de triatló al poliesportiu municipal de Silla.
triatló
triatló
triatló
triatló

 

El Club de Triatló Triamics de Silla va organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Silla, el passat 17 de juliol la "4a Quedada Triatlonera", en què prop de 35 persones van gaudir d'una jornada no competitiva de triatló al poliesportiu municipal de Silla.

L'objectiu principal d'aquestes jornades és donar a conéixer l'esport entre aquells que mostren interés a iniciar-se, explicant-los les peculiaritats del seu reglament així com donant-los l'oportunitat de practicar les tres disciplines que ho componen (natació, ciclisme i carrera a peu) en grups adaptats als diferents nivells dels participants.

La natació es va dividir en tres zones separades per unes sureres i senyalitzades que simulaven els tres tipus més convencionals d'aquest esport. La primera zona anomenada “superesprint”, consistia en 10 minuts de natació que equivaldrien a 350 m; la segona zona anomenada ”esprinter” eren 20 minuts de natació que equivaldria a 750 m  i l'última que s'anomena “olímpica” eren 30 minuts que equivaldrien a 1.500 m.

La part del ciclisme es va dividir en dues parts. La modalitat d' ”esprint” que correspon a 20 km i la modalitat “olímpica” que correspon a 40 km.

 

La carrera a peu es va dividir en les modalitats de “superesprint”, “esprint” i “olímpica” que consistien en 2,5 km, 5 km i 10 km respectivament.

 


 

 

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167