Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > El Club d'Escacs de Silla López Instal·lacions aconsegueix 4 títols provincials.
El Club d'Escacs de Silla López Instal·lacions aconsegueix 4 títols provincials.
03/03/2016
El Club d'Escacs de Silla López Instal·lacions aconsegueix 4 títols provincials.
Èxits als campionats provincials d'escacs 2016 de les categories de Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14.
escacs_2016

S'han disputat els campionats provincials d'escacs 2016 de les categories de Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14. Aquestes categories es van celebrar en dos caps de setmana i l'escola municipal de Silla va aconseguir un resultat excel·lent.

El primer que va aconseguir el títol de
campió provincial va ser Marc Carbonell Sancho que, amb 12 anys, va quedar campió provincial sub-14 a la seu d'Alzira. El diumenge, a la seu de la Nucia d'Alacant, la xiqueta Nieves Sanleón aconseguia un doblet històric en quedar campiona provincial Sub-12 i, a més, va quedar campiona provincial Sub-12 de dones.

A la seu de València, Lorena García 
Conca aconseguia el seu primer títol provincial ja que quedava campiona en la categoria sub-10. Pel que fa a la categoria sub-12, amb sols 10 anys d'edat, José García Molina aconseguia quedar empatat en el primer lloc, però va quedar subcampió provincial per desempat.

 En la categoria
sub-8, el xicotet Moisés Espinosa Gámez, en el seu primer torneig seriós d'escacs, aconseguia pujar-se al podi ja que va quedar tercer classificat.

Èxit
d'uns xiquets que treballen cada dia molt dur per deixar sempre el nom del club, el patrocinador i el municipi de Silla, entre els millors llocs.

El regidor d'Esports, Felipe García ha volgut donar l'enhorabona a l'equip i posar en valor el seu esforç i capacitat de superació.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167