Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC "XEN SILLA" ACONSEGUEIX PÒDIUM EN EL TROFEU FEDERATIU D'HIVERN A ALBERIC
EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC "XEN SILLA" ACONSEGUEIX PÒDIUM EN EL TROFEU FEDERATIU D'HIVERN A ALBERIC
23/02/2016
EL CLUB PATINATGE ARTÍSTIC "XEN SILLA" ACONSEGUEIX PÒDIUM EN EL TROFEU FEDERATIU D'HIVERN A ALBERIC
A l'esdeveniment van assistir divuit clubs de patinatge artístic de la Comunitat Valenciana
IMG-20160222-WA0008
IMG-20160222-WA0006
IMG-20160222-WA0007
Dissabte passat 20 de febrer, el Club de Patinatge Artístic "Xen Silla" va participar en el Trofeu d'Hivern 2016 de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana organitzat pel Club Patinem, on van participar 290 patinadors.

La nostra jove patinadora Judith Lozano Sánchez va obtenir la prestigiosa segona classificació de 44 participants al programa curt de la categoria Nivell D. Així mateix, la nostra brillant patinadora Lucía Román Giner va obtenir la posició 36 de 65 participants en el programa curt Nivell C. Una vegada més ambdues xiquetes, residents a Silla, han deixat el nostre poble en un distingit lloc a nivell federatiu dins del món del patinatge.


El Club de Patinatge Artístic "Xen Silla" vol felicitar Judith Lozano Sánchez, i els seus familiars i amics, per ser subcampiona en el Nivell D i la seua classificació en el Nivell C. Felicitar, així mateix, Lucía Román Giner que participava per primera vegada en la pista d'Alberic, per la seua esplèndida i elegant actuació. I felicitar, sobretot, la seua entrenadora Xenia Rollán Fernández, pel seu treball, dedicació i professionalitat sense la qual tot això no seria possible.


El Club compta ja amb més de 60 patinadors i patinadores i us CONVIDA, tant a nens com a adults, que proveu aquest magnífic esport amb tres sessions GRATUÏTES. Us esperem i atendrem gustosament al poliesportiu municipal de Silla els dilluns, dimecres i dissabtes de matí perquè al costat dels nostres xiquets i xiquetes, les mares i els pares us poseu en forma i gaudiu d'aquest complet esport patinant amb els vostres fills. 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167