Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Comencen les obres al Pavelló Poliesportiu
Comencen les obres al Pavelló Poliesportiu
23/12/2015
Comencen les obres al Pavelló Poliesportiu
Des de hui i fins al 8 de gener pròxim el Pavelló Poliesportiu no és podrà utilitzar a causa de les obres que van a fer-se a la coberta

Des de hui i fins al 8 de gener pròxim el Pavelló Poliesportiu no és podrà utilitzar a causa de les obres que van a fer-se a la coberta per tal de millorar-la i evitar les filtracions d’aigua que han sigut denunciades en reiterades ocasions pels usuaris. L’obra que forma part del conegut com Plan Confianza promogut per la Generalitat té un cost aproximat de 140,000 mil euros i pretén reparar a part de la coberta del pavelló altres instal·lacions amb desperfectes al poliesportiu municipal.

Segons ha anunciat el regidor de Projectes i Inversions, Josep 
Melero, “s’han triat aquestes dates pel fet que les competicions paren per les festes de Nadal, any nou i Reis Mags, pretenem que el cap de setmana del 9 de gener es puga reprendre l’activitat, en qualsevol cas mantindrem informats puntualment els usuaris”. Amb aquestes obres es fa realitat una antiga reivindicació de tots els clubs que fan ús del pavelló habitualment.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167