Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > SATISFACTÒRIA CLASSIFICACIÓ PER Al CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC «XEN SILLA» A GANDIA
SATISFACTÒRIA CLASSIFICACIÓ PER Al CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC «XEN SILLA» A GANDIA
19/11/2015
SATISFACTÒRIA CLASSIFICACIÓ PER Al CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC «XEN SILLA» A GANDIA
A l'esdeveniment van assistir vint clubs de patinatge artístic de la Comunitat Valenciana
xenia
xenia
xenia

Dissabte passat dia 14 i diumenge dia 15 el Club de Patinatge Artístic «Xen Silla» va participar en el Trofeu de Tardor 2015 organitzat per la Federació de Patinatge Artístic de la Comunitat Valenciana. La nostra patinadora resident a Silla, Judith Lozano Sánchez , va obtenir novament la molt bona classificació 10 de 36 participants al programa curt categoria Nivell D. Així mateix la nostra patinadora resident a Silla, Lucia Román Giner va obtenir la distingida classificació 28 de 69 participants al programa curt categoria Nivell C, situant ambdues xiquetes a Silla en un prestigiós lloc a nivell federatiu dins del món del patinatge.A l'esdeveniment van assistir vint clubs de la Comunitat Valenciana i de nou, el Club de Patinatge Artístic «Xen Silla», a càrrec de la jove entrenadora Xenia Rollán Fernández, es va mantenir en la seva línia ascendent, elegant i reeixida. Fruit de l'esforç, treball i tenacitat. El Club conta ja amb l'important nombre de 60 patinadors/es amb edats compreses entre els tres anys fins a adults.

Pròximament el Club ens tornarà a delectar amb el seu Festival de Nadal que tindrà lloc el proper dia 19 de Desembre a les 17:30 h. en el poliesportiu municipal de Silla, al que esteu tots convidats.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167