Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Relleu en la direcció de l'escola del Silla C.F.
Relleu en la direcció de l'escola del Silla C.F.
07/07/2015
Relleu en la direcció de l'escola del Silla C.F.
Manolo Castaño reemplaça a Arturo Calaforra
MANOLO CASTAÑO

L'escola tindrà en la temporada 2015/2016 un nou director esportiu després de la renúncia d'Arturo Calaforra Palop, que va continuar ocupant el càrrec tot un any en què li ha estat difícil compaginar els horaris amb les seues activitats professionals. Ja la passada campanya, per aquestes mateixes dates, Arturo Calaforra va advertir al club que li seria complicat estar al capdavant de l'escola del Silla C.F. i, encara així, l'entitat li va demanar que continuara un any més, sol·licitud que Calaforra, que feia gala del seu compromís amb el projecte i ens consta que efectuava un gran esforç personal, va acabar acceptant. La Junta Directiva li agrairà sempre aquesta decisió, ja que ha permés realitzar una transició interna sense problemes de cap tipus. Arturo Calaforra podrà seguir vinculat a l'entitat en la faceta que crega més convenient. GRÀCIES!


Manolo Castaño Aguilar (04-03-79), que es va fer càrrec de la coordinació del Futbol-11 el passat mes de desembre, ara pren possessió com a director esportiu de l'escola. Llicenciat en INEF, professor en l'IES Manuel Sanchis Guarner de la nostra localitat i entrenador amb titulació nacional, Manolo Castaño va ser tècnic del primer equip blanquet des de l'estiu de 2011 fins al final de gener de 2014 i va aconseguir l'últim ascens a Preferent (2011/2012) abans del que s’ha assolit aquest any. Esperem i desitgem que el creixement, la progressió esportiva i social, a més de l'expansió que s’està produint en el Futbol Base, es mantinga sota les directrius de Castaño, que ja ha començat la planificació per a l'exercici 2015/2016.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167