Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Jesus Jareño proclamat campió de fitness
Jesus Jareño proclamat campió de fitness
07/07/2015
Jesus Jareño proclamat campió de fitness
El mateix Jesus Jareño quedà el cinqué classificat, al campionat del món que es va celebrar a Eslovènia.
jesus jareño
jesus jareño

La ciutat de Cartagena va acollir dissabte passat dia 13 de juny, la celebració del primer Campionat Internacional IBFF de Fisioculturisme i Fitness, organitzat pels responsables espanyols d'aquesta federació Esportiva.

 

L'esdeveniment va comptar amb la participació de gairebé 100 atletes arribats de diferents punts d'Espanya i de països com Croàcia, Sèrbia, Itàlia, Portugal, Sud-àfrica, Argentina, Holanda, Anglaterra o Eslovènia.

 

El siller Jesus Jareño fou proclamat campió en la categoria de fitness en una vetllada on l'elevada participació d'atletes, va fer que la celebració del campionat s'allargués durant tota la jornada, sent el seu punt àlgid en les primeres hores de la tarda.

 

Familiars i afeccionats van omplir les instal·lacions esportives municipals del Polígon Industrial Cabezo de Beaza, esperant la decisió d'un jurat internacional encapçalat per Dusko Madzarovic, president IBFF.

 

Aquesta fou l'avantsala del campionat del món que es va celebrar diumenge passat dia 21 a Eslovènia, concretament a la Ciutat de Koper on el mateix Jesus Jareño quedà el cinqué classificat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167