Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > EL CLUB INCUSA-SILLA ACONSEGUEIX "EL DOBLET"
EL CLUB INCUSA-SILLA ACONSEGUEIX "EL DOBLET"
04/07/2015
EL CLUB INCUSA-SILLA ACONSEGUEIX "EL DOBLET"
El campió de la Lliga Territorial aconsegueix la XIII Copa Federació A i quarta consecutiva, també un seté doblet.
incusa

El Club Frontenis Incusa, entrenat per David Oliver i Joan Domingo, es va proclamar el dissabte passat, dia 4 de juliol, campió de la Copa Provincial (Copa Federació A) en modalitat Preolímpica.    

El INCUSA-Silla va derrotar, per dos partits a un, el Valencià de Natació en les instal·lacions del poliesportiu de Xest. Amb aquesta victòria, el club de Silla aconsegueix el doblet, després de proclamar-se també Campió de la Lliga de la Comunitat Valenciana.

En el primer partit, la parella del Valencià de Natació, formada per Álvaro Moreno i Luis Lechuga va derrotar per 2 sets a 1 (12-6, 9-12 i 10-7) la parella del INCUSA-Silla Miguel Ángel Cebrián i Juan Antonio Romero. Bé és cert que les dues parelles van fer mèrits per guanyar-lo, pel gran nivell que van demostrar a la pista; així, els aficionats que omplien les graderies van aplaudir i van gaudir d'un frontenis d'alt nivell.

En el segon partit, la parella del INCUSA-Silla, formada per Joan Domingo i Rafael Guerrero es va imposar al Valencià de Natació, formada per Manuel Martínez i Adrián Allueva, per 2 sets a zero (6-4 i 12-8). Aquest partit va ser de potència i molt competit.

El tercer partit va ser molt competit, la parella del INCUSA-Silla, formada per David Oliver i Eusebio Zamora, va véncer la del Valencià de Natació, formada per Jorge Castro i Francisco García, per dos sets a un (8-7, 4-15 i 10-8). Aquest partit va tenir la seua màxima emoció en l'últim set. Quan faltaven deu minuts per al final, el Valencià guanyava per 8-2, però el va perdre per 10-8.

No hi ha cap dubte que el frontenis nacional i per equips el lidera el Club Frontenis INCUSA- Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167