Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > LES PIRAGÜISTES MÉS JOVES DE SILLA PORTEN EL SEU CLUB AL TRIOMF
LES PIRAGÜISTES MÉS JOVES DE SILLA PORTEN EL SEU CLUB AL TRIOMF
27/06/2015
LES PIRAGÜISTES MÉS JOVES DE SILLA PORTEN EL SEU CLUB AL TRIOMF
Carmen Martínez Valero, del Club Piragüisme Silla, conquereix la medalla d'or en la Copa d'Espanya Joves Promeses
BRONCE AITANA GASTALDO ARIZA
CLUB PIRAGÜISME SILLA ZAMORA 2015
EQUIPO FEMENINO ZAMORA
INTRUCCIONES DEL ENTRENADOR JUNA JOSÉ TORTAJADA BROCAL
K2 VETERANOS FRAN CASTAÑO Y FRAN GINER ROS
PODIUM CARMEN MARTÍNEZ VALERO

Carmen Martínez Valero, del Club Piragüisme Silla, conquereix la medalla d'or en la Copa d'Espanya Joves Promeses, Infantil 3000 metres, celebrat en aigües del riu Duero a Zamora el passat dissabte 27 de juny. En aquesta entrada a la meta, tan dura com a emocionant, Carmen es va imposar a Celia Toledo del Club Piragüisme Conca.

D'or en or, així és com Carmen Martínez Valero puja al podi en cada competició que hi participa, tal com va demostrar en el 43 RAPHEL d'Aranjuez i en el Campionat Nacional de Piragüisme de Trasona, al Principat d'Astúries, on va ser nomenada campiona nacional.

Una piragüista, amb només 13 anys d'edat, està demostrant les seues aptituds i actituds per al piragüisme de competició. Qualificada per la Generalitat Valenciana com a esportista d’elit, Carmen Martínez Valero sembla augurar una prometedora carrera.

Al costat de Carmen, hi ha tot un club amb 23 piragüistes qualificats també com a esportistes d'elit com a conseqüència del seu entrenament al Parc Natural de l'Albufera. Aquest entrenament està programat per Checo Radik-Radomir Blazik Padlo i executat pels segons entrenadors Juan José Tortajada Brocal, Inma Gómez i Mireia García.

Fins a Zamora es va desplaçar una part de l'equip del Club Piragüisme Silla per disputar la Copa d'Espanya  Joves Promeses, Infantil 3000 m, i el Campionat d'Espanya d'Embarcacions Dobles K-2/C-2 el dissabte 27 de juny, juntament amb el mític 42 Descens Ibèric el dia següent.

Però el Club Piragüisme Silla no es va quedar ací; Aitana Gastaldo Ariza (infantil A) amb els seus 14 anys va conquerir dues medalles de bronze, una en K-1 i altra en K-2 amb Yaiza González Santos. Aquestes joves estan demostrant la seua vàlua com a piragüistes i que, igual que Carmen, formen part d'un gran equip de dones piragüistes.

Totes aquestes medalles, juntament amb les posicions dels seus companys del club, Paula Peris Antequera, HuiHui Qiu, Jaime Villanueva Campos i els germans bessons Adrián i Alejandro Durán Galera, van permetre situar el Club Piragüisme Silla en la 13a posició entre 67 clubs de piragüisme de tot Espanya.

Els nostres veterans, Francisco Castany Muñoz i Francisco José Giner Ros, van competir en el Campionat d'Espanya d'Embarcacions Dobles K-2/C-2 i van quedar en un meritori quart lloc.

Després del dissabte, va arribar el mític 42 Descens Ibèric 2015 en què el Club Piragüisme Silla va obtenir tres medalles, una d'or en la modalitat de K-1 per Aitana Gastaldo Ariza, una de plata dels veterans A, Francisco Castany Muñoz i Francisco José Giner Ros, i una de bronze en K-1 per Carmen Martínez Valero.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167