Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Dues cares noves per a la defensa del Silla C.F.
Dues cares noves per a la defensa del Silla C.F.
29/06/2015
Dues cares noves per a la defensa del Silla C.F.
Jordi Carrasco i Fran Monzón arriben al Morera
FRAN MONZÓN (I)
JORDI CARRASCO (I)

El Silla C.F. està en disposició d'anunciar oficialment dues incorporacions més que vénen a reforçar la rereguarda del primer equip Siller, que ja us anticipem que no seran les últimes novetats en aquesta parcel·la del camp. El nostre club s'ha fet amb els serveis de Jordi Carrasco Llácer “Carrasco” (09-10-87), lateral esquerre que ha estat en els últims mesos en el punt de mira del Silla C.F. de cara al futur més immediat i ja amb el conjunt del Vicent Morera en Preferent no ha dubtat a signar com a futbolista blanquet. Carrasco ve de jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió amb l'O.D. Joventut-Barri del Crist i amb anterioritat va defensar els colors de la S.D. Sueca, C.F. Cullera, Racing Algemesí i EMFU L´Alcúdia.

 

El polivalent Francisco Monzón Sánchez “Fran Monzón” (07-08-93), encara que el seu hàbitat natural és el centre de la defensa, és el segon fitxatge que es confirma avui. Fran Monzón vol trobar en la temporada 2015/16 l'estabilitat esportiva necessària en el Silla estant a les ordres de Edu Revert, l'entrenador que li va fer triomfar en el Massanassa C.F. quedant-se a un gol de pujar a Tercera. Monzón ha passat per les categories inferiors del València C.F., C.D. Don Bosco, Llevant O.D., C.F. Torre-Levante i Burjassot C.F. abans d'enrolar-se com a futbolista amater en el Catarroja C.F., C.D. Recanvis Colón i l'esmentat Massanassa C.F. per signar després en el C.D. Castelló, Paterna C.F., C.D. Utiel i C.F. Xiva on aquest any ha repetit l'experiència de disputar el play-off a Tercera Divisió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167