Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > El siller David Remuzgo aconsegueix l'or en la prova de carrera de Nipper
El siller David Remuzgo aconsegueix l'or en la prova de carrera de Nipper
26/06/2015
El siller David Remuzgo aconsegueix l'or en la prova de carrera de Nipper
A més, el Club Sirenes (Ian, Sergio, Diego) aconseguiren tres medalles de plata en les proves de piscina.
nipper
nipper
nipper
nipper

El jove esportista de Silla es proclamà, el passat 6 de juny a la platja de Sant Joan a Alacant, campió autonòmic en la categoria d’Aleví en la prova de carrera de Nipper, és a dir, nadar a la platja amb  una versió de la taula de salvament però per a xiquets, recoberta d'un material tou per evitar accidents en cas de colpejar-s’hi. Les seues mesures van des d'1,50 a 2,40 metres. Aquesta prova s’emmarca dins del campionat autonòmic de salvament i socorrisme en platja.

Quant a les proves individuals del campionat d'Espanya, va obtenir una quarta posició en la prova 50 obstacles en piscina i es va quedar a menys de mig segon del bronze i la novena posició en carrera de Nipper.

Al campionat d'Espanya Aleví de Salvament i Socorrisme, celebrat els dies 11, 12, 13 i 14 de juny a Los Alcazares (Múrcia), el mateix David, junt amb la resta de companys del club Sirenes (Ian, Sergio, Diego) aconseguiren tres medalles de plata en les proves de piscina, en les categories de:

4 * 25 obstacles

4 * 25 arrossegament maniquí

4 * 50 natació amb aletes

Van obtenir diploma al tercer millor equip Aleví masculí d'Espanya i copa al tercer millor equip Aleví en conjunt d'Espanya.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167