Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > XV edició del torneig de bàsquet Torre de Silla
 XV edició del torneig de bàsquet Torre de Silla
20/06/2015
XV edició del torneig de bàsquet Torre de Silla
L'esdeveniment va ser un èxit esportiu i de participació
torre de silla bàsquet
bàsquet-silla
bàsquet-silla
bàsquet-silla
bàsquet-silla
bàsquet-silla
bàsquet-silla
bàsquet-silla

El passat 20 de juny es va celebrar la XV edició del torneig Torre de Silla. L'esdeveniment va ser un èxit esportiu i de participació, i en aquest van estar presents dos equips de la categoria prebenjamí, dos equips de la categoria benjamí i l'equip aleví del Club Basquet Silla.

A més, vam tindre el plaer de compartir aquesta jornada amb equips d'altres clubs invitats: Col·legi Larrodé, Sportiu Xé Alaquàs i C.B. Montserrat en les mateixes categories de prebenjamí, benjamí i aleví.

En el mateix moment que al pavelló es jugaven els partits pertanyents al XV Trofeu Torre de Silla, a la pista exterior es va celebrar la I Edició del 3x3 Torre de Silla, per a categories infantil, cadet i sèniors amb una participació de 33 equips inscrits, i que va fer que el bàsquet es fera molt present al poliesportiu municipal durant tot el matí.

A l'acte van assistir el regidor d'Esports Felipe García i els trofeus van ser lliurats per l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i pel president del Club Bàsquet Silla, Eduardo Carbonell.

En finalitzar el torneig va tindre lloc la tradicional paella fi de temporada que va acollir més de 200 pares i jugadors a la Nau Jove i que va donar per finalitzada aquesta temporada 2014/2015 per als nostres jugadors.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167