Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > ELS PIRAGÜISTES DE SILLA AFERMEN LA SEUA POSICIÓ EN L'ELIT DEL PIRAGÜISME NACIONAL després d'obtenir 12 medalles en el 43 RAPHEL del Tajo a Aranjuez.
ELS PIRAGÜISTES DE SILLA AFERMEN LA SEUA POSICIÓ EN L'ELIT DEL PIRAGÜISME NACIONAL després d'obtenir 12 medalles en el 43 RAPHEL del Tajo a Aranjuez.
20/06/2015
ELS PIRAGÜISTES DE SILLA AFERMEN LA SEUA POSICIÓ EN L'ELIT DEL PIRAGÜISME NACIONAL després d'obtenir 12 medalles en el 43 RAPHEL del Tajo a Aranjuez.
Per al Club Piragüisme Silla ha estat un excel·lent cap de setmana de competició en conquistar un total de 12 medalles
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua
piragua

Piragüistes joves, i en la seua majoria dones del Club Piragüisme Silla, van demostrar en el 43 RAPHEL disputat a Aranjuez, sobre les aigües del riu Tajo, el seu excel·lent estat esportiu com a equip i com a piragüistes. Un equip que competeix amb els millors clubs de piragüisme de l'elit nacional en la II Copa d'Espanya de Marató de la Lliga Nacional de Ríos i Marató 2015.


Per al Club Piragüisme Silla ha estat un excel·lent cap de setmana de competició en conquistar un total de 12 medalles, de les quals 6 són d'Or, 2 de Plata i 4 de Bronze. A més, van aconseguir la tercera posició per clubs en la general del RAPHEL JOVES PROMESES-XVIII TROFEU VILA D'ARANJUEZ gràcies a les seues joves dones piragüistes.


Cinc de les medalles corresponen a embarcacions d'equip K-2 i les altres set corresponen a embarcacions individuals K-1. El mèrit d'aquests esportistes resideix en què van competir de manera successiva, primer individualment en K-1 i després en embarcacions d'equip K-2, demostrant el seu excel·lent estat tècnic i físic, situació que els ha permés aquest hivern 2015 proclamar-se campions autonòmics en la classificació general i de veterans a la Comunitat Valenciana, i és que el Club compta amb 22 dels seus piragüistes amb la consideració d'esportistes d'elit.


Tots aquests resultats són el fruit del treball guiat pels entrenaments programats del txec Radik-Radomir Blazik Padlo i executats pels segons entrenadors, Juan José Tortajada Brocal, Inma Gómez i Mireia García juntament amb els seus monitors, Jordi García, Marcos Climent i Jonathan Cantirer, que dia a dia transformen els seus piragüistes en campions a les aigües de l'Albufera de Silla.


En K-2 van destacar, en la categoria de juvenil masculí,
Raimon Gastaldo Ariza i Oskar Ryfa que, després de disputar els 16 quilòmetres del 43 RAPHEL, es van alçar amb la medalla d'Or. La prova va resultar molt dura pel fort cabal del riu Tajo que va inundar el port i va dificultar el descens i l’ascens de la presa posant a prova als piragüistes més experimentats.

També van obtenir medalla d'Or en K-2 en la categoria d'Infantil A femení, Yaiza González Santos i Aitana Gastaldo Ariza.

Van obtenir medalla de Plata en K-2 en la categoria d'Infantil B femení, HuiHui Qiu i Paula Peris Antequera.
També van obtenir medalla en K-2, en aquest cas de Bronze, les categories de Veterà A masculí, Miguel Nevat Carbonell i Fran Giner Ros i les categoria de Cadet femení, Andrea Zaragozá Hernández i Raquel Primer Doménech.
En K-1 van obtenir medalla d'Or, totes elles en Femení, Carlota Villanueva Campos en la categoria d'Aleví A; Aitana Gastaldo Ariza en la categoria d'Infantil A; Paula Miñana Sendra en la categoria de Benjamí A, i Carmen Martínez Valero en la categoria d'Infantil B.


Van obtenir medalla de Plata en K-1, Yaiza González Santos en la categoria Infantil A femení.
I, finalment, va obtenir medalla de Bronze en K-1, Natalia Gil Ribera en la categoria de Benjamí A femení.


La competició va destacar per l'excel·lent coordinació i organització del club amfitrió, Club Piragüisme Aranjuez i de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme que va possibilitar la immediatesa dels resultats i el lliurament de medalles.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167