Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Tretze futbolistes segueixen i s'incorpora Quique Capsí
Tretze futbolistes segueixen i s'incorpora Quique Capsí
24/06/2015
Tretze futbolistes segueixen i s'incorpora Quique Capsí
La primera cara nova del Silla C.F. 2015/2016 és el lateral dret, i prové de la S.D. Sueca
logo1

Tal com va anunciar divendres passat Ricardo Peris, president del Silla C.F., en l'Assemblea General Extraordinària en què els socis presents van ratificar la Junta Directiva i es va aprovar per unanimitat la gestió que es realitza en la progressió del club, la parcel·la esportiva ha estat concretant importants moviments per a l'il·lusionant retorn a Preferent, a part de la ja coneguda incorporació d’Edu Revert com a entrenador.

 

El Silla C.F. ha tancat les renovacions de Lucas i Dani en la porteria; Carrasco, Fran, Josep i Damián per a la defensa; Edgar i César com a migcampistes al costat d'Iván i Rubén Navarro que reforcen els extrems, a més de Verdú, Servando i Yassine a dalt. És digne de ressaltar, que els 13 futbolistes de la plantilla de l'ascens a Preferent, als quals se'ls ha ofert ampliar la vinculació per una temporada més, han acceptat continuar lluint l'elàstica blanqueta. A més, el màxim artiller del Silla C.F. “B”, Salva López, Salveta, realitzarà la pretemporada després de la seua gran campanya en el filial.


La primera cara nova del Silla C.F. 2015/2016 és el lateral dret, que prové de la S.D. Sueca, Quique Capsí Sáez, Capsí, (16-05-94), natural de Silla i format 12 anys a l'Escola del València C.F. Capsí compleix d'aquesta manera la il·lusió de recalar en el conjunt de la seua localitat després de militar en el Vila-real C.F. “C”, S.D. Sueca, Riba-roja de Túria C.F. i de nou S.D. Sueca.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167