Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > FESTIVAL Gimnàstica Rítmica de Silla
FESTIVAL Gimnàstica Rítmica de Silla
21/06/2015
FESTIVAL Gimnàstica Rítmica de Silla
Les 38 gimnastes, alumnes de l'escola, van realitzar exhibicions de gimnàstica rítmica.
gimnastica-fi-de-curs
festival-ginàstica
festival-ginàstica
festival-ginàstica

El passat diumenge dia 21 de juny va tindre lloc al poliesportiu municipal del nostre municipi el festival de fi de curs de l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Silla.

Les 38 gimnastes, alumnes de l’escola, van realitzar exhibicions de gimnàstica rítmica en conjunt amb pilotes, cordes, anelles i maces, mentre que les 8 alumnes de competició van realitzar les exhibicions que durant els tres últims mesos han portat a les diferents competicions de la Comunitat Valenciana. Per a finalitzar l’acte, es va realitzar una exhibició de balls d’estiu per grups i un ball amb les 45 alumnes juntes.

A més, gràcies a diversos comerços locals, que van voler patrocinar l’esdeveniment, tots els assistents van poder participar en una rifa en què se sortejaven diversos regals.

Cal destacar que El club gimnasta rítmica Silla ha finalitzat la temporada de competicions amb un total de 8 medalles d'or, 2 de plata, 3 bronze, 2 quartes i 3 quintes posicions. Les gimnastes infantils Paula Garrido i Marta Muria, i les Alevins Sheila Alfonso i Celia Travé que han competit al trofeu mediterrani durant 3 mesos per diferents localitats de la comunitat valenciana, amb exhibicions a la modalitat d’anell i la resta amb mans lliures.
Durant el mes de Juliol continuaran els entrenaments junt als prebenjamins per començar la temporada de conjunts. El mes d'agost el Club tindrà vacances que les alumnes aprofitaran per a descansar i tornar en setembre amb força per començar els entrenaments. Les competicions tornaran a començar al llarg del mes d’octubre.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167