Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > Digne final per a un any tan notable en el Silla CF
Digne final per a un any tan notable en el Silla CF
21/06/2015
Digne final per a un any tan notable en el Silla CF
La segona edició del "Nou Morera", molt ben treballada
BENJAMÍN-C-SUBCAMPEÓN

El Silla CF, i molt especialment els responsables de les diferents àrees de l'Escola, poden estar més que satisfets per les conclusions esportives, organitzatives i, sobretot, socials que ens deixa la celebració del II Torneig de Futbol-8 “Nou Vicent Morera”.

 

Els membres que componen actualment el club van tornar a ser una pinya en la realització d'un torneig que porta el camí de convertir-se en una referència per a les diferents categories de F-8 i per als alumnes, tècnics i familiars dels conjunts blanquets, que aprofitaren la jornada de diumenge del “Nou Morera” per posar el punt final a la seua temporada amb regals, menjar i festes individuals de cada equip demostrant que el Silla CF va pel camí correcte per ser el que els seus dirigents volen que siga, encara que coste molt de treball i de sacrifici.

Entre dissabte i diumenge es va comptabilitzar la presència d'aproximadament 1.200 persones al Vicent Morera. A més, a l’esdeveniment esportiu es van sortejar dues motxilles, una bossa d'esport, una pilota, una ràdio despertador i una tauleta electrònica, de la qual el seu agraciat va ser un jugador de l'Aleví de primer any del CF Cullera el qual, a més, es va proclamar campió del torneig en la seua categoria. La segona edició del “Nou Morera” també va suposar l'estrena oficial del nou regidor d'Esports, Felipe García, i de l'alcalde, Vicente Zaragozá. La majoria dels equips participants van oferir un nivell futbolístic i, per tant, competitiu molt alt. 

QUERUBINS 

CAMPIÓ: C.F. O.D. CIUTAT DE CULLERA

SUBCAMPIÓ: SILLA C.F. 


PREBENJAMINS (PRIMER ANY)

CAMPIÓ: SOLLANA C.F. 

SUBCAMPIÓ: TORREFIEL A.C.I.


PREBENJAMINS (ÚLTIM ANY)

CAMPIÓ: C.D. MALILLA

SUBCAMPIÓ: SILLA C.F. 


BENJAMINS (PRIMER ANY)

CAMPIÓ: C.F. CULLERA

SUBCAMPIÓ: SILLA C.F.

BENJAMINS (ÚLTIM ANY)

CAMPIÓ: F.S. PICASSENT

SUBCAMPIÓ: F.B.C.D. CATARROJA


ALEVINS (PRIMER ANY)

CAMPIÓ: C.F. CULLERA

SUBCAMPIÓ: AT. VALLBONENSE


ALEVINS (ÚLTIM ANY)

CAMPIÓ: F.S. PICASSENT

SUBCAMPIÓ: BENIMÀMET C.F.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167