Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > 2N FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE SILLA
2N FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE SILLA
20/06/2015
2N FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE SILLA
Després d'una gran preparació i molt d'esforç per part de tots els components del Club de Patinatge Artístic Silla, es va poder realitzar el 2n Festival del Club Patinatge Artístic Silla.

El passat dia 20 de juny, al poliesportiu municipal de Silla, es va celebrar el 2n Festival de Patinatge Artístic a càrrec del Club de Patinatge Artístic de Silla.

Després d'una gran preparació i molt d’esforç per part de tots els components del Club de Patinatge Artístic Silla, es va poder realitzar el 2n Festival del Club Patinatge Artístic Silla.

Tot eren nervis... però al final, després de diversos ajustos de megafonia efectuats pel nostre tècnic de so José Mas Montes i el tresorer del Club Juan Vicente Sanchis Albert, i amb la gran col·laboració dels clubs convidats i participants, Club Patinatge Artístic Aldaia, Club Patinatge Artístic Turís, Club Patinatge Artístic Vinalesa, Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent, es va poder donar començament. Es va fer un contacte de pista una hora abans del començament, sobre les 17:30 hores, i vam poder gaudir ni més ni menys que de 16 actuacions i 85 patinadors.

Tot va anar com la seda gràcies al presentador i entrenador, Marcelino Albert. La seua gran força, creativitat i carisma el van fer eixir airós de totes les situacions.

Els colors del Club, blanc i verd, van estar en tot moment visibles en pista gràcies a les cintes que adornaven la tanca, així com les lones dels espònsors i col·laboradors.

Formant diverses files es va fer la desfilada inicial, d'esquerra a dreta, CPA Xanadú Torrent, CPA Vinalesa, CPA Silla, CPA Aldaia i CPA Turís. En acabar la desfilada Inicial, va començar el 2n Festival del Club Patinatge Artístic Silla. (Foto 0043)

Entre les 16 actuacions podem destacar:

Els individuals de categoria aleví i cadet del Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent, i els col·lectius de diverses categories del Club Patinatge Artístic Vinalesa, Club Patinatge Artístic Aldaia i Club Patinatge Artístic Turís.

Cal destacar les dues actuacions brillants de dos clubs, una parella formada per Lucía Molner del CPA Silla i Carlos Fernández del CPA Xanadú Torrent i el col·lectiu ALBATRAOZ de 32 patinadores del Club Patinatge Artístic Silla.

La parella d'artística, formada per Carlos Fernández del Club Patinatge Artístic Xanadú Torrent i Lucía Molner del nostre Club Patinatge Artístic Silla, ens va interpretar "Love em like you do"  i va fer gala de l’elegància i estil que tant els caracteritza. Després de més de set anys de dedicació al patinatge artístic sobre rodes, van aconseguir elevar els aplaudiments dels assistents.

En finalitzar, es va fer una desfilada final per al lliurament de recordatoris als clubs convidats i participants. El nostre president, Roberto Martínez Albiñana, i el nostre tresorer, Juan Vicente Sanchis Albert, van tancar l’acte posant als patinadors medalles com a recordatori per la seua participació i nomenant la banderera del curs 2015/16. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167