Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Esports > Actualitat > PREMIS DEL PRIMER CONCURS PIRAGÜISME FOTOGRÀFIC COMUNITAT VALENCIANA 2015
PREMIS DEL PRIMER CONCURS PIRAGÜISME FOTOGRÀFIC COMUNITAT VALENCIANA 2015
08/06/2015
PREMIS DEL PRIMER CONCURS PIRAGÜISME FOTOGRÀFIC COMUNITAT VALENCIANA 2015
El passat dijous 4 de juny va tindre lloc el lliurament de premis
Votación Popular premio
DSC_0001
DSC_0002
DSC_0010
DSC_0021
DSC_0023
DSC_0029
K4_03042015_PIRAGÜISME GENERAL
SINTONIES_25042015_FOTOS DESDE EL AGUA

El passat dijous 4 de juny va tindre lloc el lliurament de premis del  Primer Concurs de Piragüisme Fotogràfic Comunitat Valenciana 2015 a càrrec del president del Club Piragüisme Silla, Salvador García Joaquín. El concurs tenia com a objectiu el piragüisme de la Comunitat Valenciana a través de la fotografia i estimular la fotografia del món del piragüisme.

 

L’exposició en "format paper" ha sigut visitada per més de 800 persones, moltes de les quals van participar en la votació popular per a triar la millor foto de les 30 seleccionades entre les 95 que participaven en el concurs.  Al mateix temps, l’àlbum en Internet ha sigut visitat, a hores d’ara, per 807 persones.

 

Aquesta exposició i el concurs no haguera sigut possible sense els fotògrafs que hi han participat: María del Mar Antequera González, Andrea Sánchez Alberola, Mar Campos, Juan Serrano Más, Migue Marco Escamilla, Paula Linares Suárez, Elena Ariza Moratinos, Rubén García Breso, María Colomer, Salvador Ríos, Daniel Duran i Cayetano Sánchez Reyes.

 

El concurs va ser organitzat i coordinat pel Club Piragüisme Silla, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Silla que, des del principi, van creure en el projecte i van posar a disposició la Nau de la Cultura per a realitzar l’exposició i donar a conéixer el món del piragüisme valencià en viu i en directe.

 

L’exposició es va muntar i es va mantindre oberta durant 8 hores diàries gràcies a piragüistes, pares i mares voluntaris que es van rellevar per a poder obrir-la al públic durant els 10 dies que va durar. Ha sigut visitada per molts ciutadans de Silla, turistes i col·lectius diversos que, atrets per la seua difusió en les xarxes socials, es van acostar fins a la població de Silla per a visitar-la. Però entre tots aquests destaca la Comunitat de Persones Sordes de Silla que es va mostrar fascinada per aquest esport aquàtic.

 

Els resultats dels diferents premis convocats:

      Primer premi votació Popular: Migue Marco Escamilla amb la foto titulada k-4.

      Premi Piragüisme en General: Migue Marco Escamilla amb la foto titulada “Sintonies”.

      Premi Piragüisme en General: Rubén García Bresó amb la seua foto titulada “El viatge”.

      Premi Piragüisme en General: Mar Campos amb la foto titulada “Number one”.

      Categoria Infantil: Salvador Rius amb la foto “Esperant per a l’eixida”.

      El Premi de Dona i Piragüisme: Paula Linares Suárez amb la foto titulada “Entre onades”.

      Categoria Des de l’Aigua: Cayetano Sánchez Reis amb la foto titulada “Pelocho”.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167